Concert de piano a quatre mans amb maridatge de vins a Mas Blanch i Jové

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

4 mans


La Sala de Botes acull l’activitat el dissabte, dia 7 de gener, a les 18.00 hores

Els pianistes Antoni Escayola i Ariane Arpa seran els protagonistes d’un concert gratuït a la sala de botes del celler Mas Blanch i Jové el dissabte, dia 7 de gener de 2023, a les 18.00h. Els músics interpretaran obres dels compositors impressionistes Maurice Ravel, Erik Satie i Claude Debussy en un concert de piano a quatre mans, maridat amb els vins ecològics del celler.

Ariane Arpa ha realizat estudis de piano a l’acadèmia Marshall amb Carlota Garriga. Ha rebut classes de Marta Zabaleta, Lluís Fernando Pérez, ha assistit a màster classes de Maria Joao Pires i ha participat en concerts de música de cambra a diverses sales de Catalunya.

Per la seva banda, Antoni Escayola va estudiar la carrera de piano a l’acadèmia Marshall amb Clotilde Osta Palau i va fer els estudis de perfeccionament amb María Teresa Monteis. Va estudiar música de cambra amb Anton Serra i Ala Voronkova, va assistir a màster classes de Joaquín Nin-Culmell i Narcís Bonet, així com a revisions com a professor amb Alicia de Larrocha i Marta Zabaleta. Amb Joan Cantarell va estudiar direcció d’orquestra i actualment és cap d’estudis de l’acadèmia Marshall.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats