Concert de Jazz, exposició de Sònia Alins i degustació de Vins i Olis al celler Mas Blanch i Jové

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

WhatsApp Image 2024-02-26 at 12.42.55 (1)

El proper 2 de març a les 17h s’inaugurarà al celler Mas Blanch i Jové la nova exposició de l’artista i il·lustradora lleidatana Sonia Alins Miquel. L’acte serà acompanyat d’un concert de jazz en directe de la mà del grup “Equinox”, mentre els assistents també podran gaudir de diversos vins i olis ecològics del celler Mas Blanch i Jové.

L’exposició individual “Somni Creatiu” és una mostra retrospectiva de l’artista lleidatana Sonia Alins i consta d’una una selecció de peces que van des del 2014 fins a l’actualitat, esdevenint una oportunitat única per conèixer a fons el llenguatge creatiu de l’artista.

D’una banda, la mostra revisa la producció artística de Sonia Alins al terreny del dibuix, amb propostes que mostren la seva faceta més simbòlica i surrealista. Així, com una selecció d’obres representatives de diferents etapes de la seva internacionalment premiada sèrie “Dones d’Aigua”, la qual marca un punt d’inflexió en la seva trajectòria artística i algunes peces inèdites creades per l’autora recentment al públic, que es presenten per primera vegada.

L’exposició ofereix una visió íntima de l’univers artístic de Sonia Alins, el qual treball surrealista i poètic ha rebut reconeixement internacional. Entre els seus èxits més destacats es troba la concessió de la Medalla d’Or en el concurs internacional Illustrators 64, atorgada per la Societat d’Il·lustradors de Nova York el 2022. A més, ha rebut altres importants, com dos medalles d’or en el Saló de Belles Arts 2017, organitzat per la Société Nationale des Beaux-Arts de París i una medalla d’or del certamen Global Illustration Award 2018, organitzat per la Fira del Llibre de Frankfurt d’Alemanya.

L’obra d’Alins, profundament arrelada en el surrealisme i la poesia visual, presenta sovint figures femenines en entorns onírics, explorant temes de feminitat, maternitat i naturalesa amb una sensibilitat única. L’exposició “Somni Creatiu” es podrà visitar al cel Mas Blanch i Jové (Pobla de Cérvoles) del 2 de Març fins al 28 d’abril de 2024.

A més del concert i l’exposició, els assistents tindran l’oportunitat de gaudir d’una experiència gastronòmica exclusiva amb una degustació de vins i olis seleccionats. La entrada per al concert amb degustació de vins té un cost de 8€ en venda anticipada a la web del celler i 10€ a taquilla.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats