Coca d’escalivada amb pera al caliu i anxoves de l’EscalaCoca de escalivada con pera asada y anchoas de l’Escala

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ingredients: Pasta de full, pebrot vermell escalivat, albergínia escalivada, ceba escalivada, pera conference cuita al caliu, anxoves de l’Escala, reducció de vinagre de Mòdena, rúcula.

Preparació: Estirem la pasta de full fins que tingui 1cm de gruix i la punxem amb una forquilla. Fem rectangles de 15x5cm i els posem al forn durant 10 minuts a 180ºC. Quan estiguin mig cuits, els pintem amb ou batut i els deixem coure 10 minuts més. Seguidament, posem la ceba escalivada damunt de la pasta cuita juntament amb el pebrot i l’albergínia escalivats. Després tallem la pera al caliu en vuit trossos i en posem quatre damunt de la coca. Finalment, afegim tres filets d’anxova nets. Per emplatar: Posem la coca amb tots els ingredients al plat i l’acabem de decorar amb la rúcula. Afegim la reducció de vinagre per finalitzar la composició.

Recepta elaborada per:

Restaurant Cal Molina
Av. Catalunya, 3
Tel. 973 751 815
25123 TorrefarreraIngredientes: Pasta de hojaldre, pimiento rojo asado, berenjena asada, cebolla asada, pera conference cocida al rescoldo, anchoas de l’Escala, reducción de vinagre de Módena, rúcula.

Preparación: Estiramos la pasta de hojaldre hasta que tenga 1cm de grueso y la pinchamos con un tenedor. Hacemos rectángulos de 15x5cm y los ponemos al horno durante 10 minutos a 180ºC. Cuando estén medio cocidos, los pintamos con huevo batido y los dejamos cocer 10 minutos más. Seguidamente, ponemos la cebolla asada encima de la pasta cocida junto con el pimiento y la berenjena asados. Después cortamos la pera asada al rescoldo en ocho trozos y ponemos cuatro encima de la coca. Finalmente, añadimos tres filetes de anchoa limpios.
Para emplatar: Ponemos la coca con todos los ingredientes al plato y lo acabamos de decorar con la rúcula. Añadimos la reducción de vinagre para finalizar la composición.

Receta elaborada por:

Restaurante Cal Molina
Av. Catalunya, 3
Tel. 973 751 815
25123 Torrefarrera

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats