Clos Pons completa la família de vins amb Roc Nu i SisquellaClos Pons completa la família de vinos con Roc Nu y Sisquella

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Clos Pons (DO Costers del Segre) va aprofitar la trobada d’Alimentaria 2010 per a presentar els dos nous vins que completen la família iniciada aquesta campanya amb l’Algés: Roc Nu 2008 i Sisquella 2009.
Roc Nu 2008 (Ull de Llebre, Garnatxa i Cabernet Sauvignon) és el primer vi ecològic que elabora el nou celler de Grup Pons. Fruitat i mineral de pas agradable i un gust llarg. Les vinyes estan ubicades a la Pobla de Cérvoles i, d’aquesta anyada 2008, s’han embotellat 7.900 ampolles de de tres quarts de litre, i 1.008 màgnums.
Pel que fa al Sisquella 2009, Clos Pons, llança el seu primer vi blanc amb un raïm poc treballat a la denominació com és l’Albarinho i Moscatell. El resultat és un vi molt equilibrat entre l’acidesa i la dolçor predominants en cadascun dels raims. Les vinyes utilitzades per aquest vi també són a les Garrigues (Albagés i Pobla de Cérvoles). Enguany s’han embotellat 11.706 ampolles de l’anyada 2009.Clos Pons (DO Costers del Segre) aprovechó el encuentro de Alimentaría 2010 para presentar los dos nuevos vinos que completan la familia iniciada esta campaña con Algés: Roc Nu 2008 y Sisquella 2009.
Roc Nu 2008 (Ull de Llebre, Garnacha y Cabernet Sauvignon) es el primer vino ecológico que elabora la nueva bodega de Grupo Pons. Afrutado y mineral de paso agradable y un gusto largo. Las viñas están ubicadas en la Pobla de Cérvoles y, de esta añada 2008, se han embotellado 7.900 botellas de de tres cuartos de litro, y 1.008 magnums.
En cuanto al Sisquella 2009, Clos Pons, lanza su primer vino blanco con una uva poco trabajada en la denominación como es la Albarinho y Moscatel. El resultado es un vino muy equilibrado entre la acidez y la dulzura predominantes en cada una de las uvas. Las viñas utilizadas por este vino también están en Les Garrigues (Albagés y Pobla de Cérvoles). Este año se han embotellado 11.706 botellas de la añada 2009.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats