Vi del terratrèmol de XileVino del terremoto de Chile

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El vi sense alcohol Natureo 2008 de l’aperitiu i el Sant Digna procedent del celler de Torres que ha patit aquest dies el terratrèmol de Xile van ser les dues anècdotes d’un sopar de maridatge celebrat al restaurant Neo Parc de Lleida el passat divendres dia 12 de març. La vetllada va comptar amb els comentaris del xef Antoni Rúbies, responsable del menú; així com del responsable de zona de Torres, Josep Lluís Lorenzo, i la sommelier del grup Mei Pros, que van fer de mestres de cerimònies.
Els altres vins de la nit van ser els Atrium (DO Penedès) Chardonnay i Merlot; el Ribera de Duero Celeste 2006 i el Moscatell Oro Floralis.
El menú es va obrir amb uns raviolis d’espinacs amb crema de salmó fumat i caviar, maridat amb el fruitar Santa Digna; i unes “potxas” de Navarra amb ceps i foie, que van casar amb el fresc Atrium Chardonnay.
De peix, Rúbies va optar per un turbot al forn amb arròs socarrat i espaguetis de mar, pel qual es va reserva l’agradable Atrium Merlot. Un filet de bou amb una impecable salsa Cafè París va tancar la desfilada de plats amb el Celeste. Per postres, pastís de xocolata i músic amb Moscatell.El vino sin alcohol Natureo 2008 del aperitivo y el Sant Digna procedente de la bodega de Torres que ha sufrido este días el terremoto de Chile fueron las dos anécdotas de una cena de maridaje celebrado al restaurante Neo Parc de Lleida el pasado viernes día 12 de marzo. La velada contó con los comentarios del chef Antoni Rúbies, responsable del menú; así como del responsable de zona de Torres, Josep Lluís Lorenzo, y la sommelier del grupo Mei Pros, que hicieron de maestros de ceremonias.
Los otros vinos de la noche fueron los Atrium (DO Penedès) Chardonnay y Merlot; el Ribera de Duero Celeste 2006 y el Moscatel Oro Floralis.
El menú se abrió con unos raviolis de espinacas con crema de salmón ahumado y caviar, maridado con el frutal Santa Digna; y unas “pochas” de Navarra con ceps y foie, que casaron con el fresco Atrium Chardonnay.
De pescado, Rúbies optó por un rodaballo al horno con arroz achicharrado y espaguetis de mar, para el cual se reservó el agradable Atrium Merlot. Un filete de buey con una impecable salsa Café París cerró el desfile de platos con el Celeste. Para los postres, pastel de chocolate y músico con Moscatel.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats