Ciència i cuina, protagonistes a la cimera Madrid FusiónCiencia y cocina, protagonistas en la cumbre Madrid Fusión

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ferran Adrià, Harold Mc Gee, Heston Blumenthal, Davide Cassi i Andoni Luis Aduriz van obrir la setmana passada els debats de Madrid Fusión sobre la relació entre Ciència i Cuina, un tema que va ser el gran protagonista d’aquesta cimera gastronòmica rica en presentacions i concursos patrocinats per tot tipus de marques institucionals o de la indústria alimentària.
Pel que fa als concursos del congrés, Rodrigo de la Calle, restaurador de l’establiment que porta el seu nom a la localitat madrilenya d’Aranjuez, ha estat reconegut com a Cuiner Revelació 2009 a Madrid Fusión. Per la seva banda, Armando Saldaña, del restaurant de Tenerife Amaranto ha estat el guanyador de la quarta edició del concurs d’Entrepans d’Autor de Madrid Fusión. La seva obra ha consitit en un entrepà de tonyina denominat: red hot tuna pepper.
Durant aquests dies de congrés també s’ha fet homenatge als denominats Defensors de la Biodiversitat del Planeta: FAO, FROM, Greenpeace España, Slow Food, Seafood Choices i al cuiner Gastón Acurio com els principals referents del respecte de la natura com a darrera font de tots els recursos agroalimentaris, imprescindibles per a l’alimentació humana.Ferran Adrià, Harold Mc Gee, Heston Blumenthal, Davide Cassi y Andoni Luis Aduriz abrieron la semana pasada los debates de Madrid Fusión sobre la relación entre Ciencia y Cocina, un tema que fue el gran protagonista de esta cumbre gastronómica rica en presentaciones y concursos patrocinados por todo tipos de marcas institucionales o de la industria alimentaria.
En cuanto a los concursos del congreso, Rodrigo de la Calle, restaurador del establecimiento que trae su nombre a la localidad madrileña de Aranjuez, ha sido reconocido como Cocinero Revelación 2009 en Madrid Fusión. Por su parte, Armando Saldaña, del restaurante tinerfeño Amaranto ha sido el ganador de la cuarta edición del concurso de Bocadillos de Autor de Madrid Fusión. Su obra ha consistido en un bocadillo de atún denominado: red hot tuna pepper.
Durante estos días de congreso también se ha hecho homenaje a los denominados Defensores de la Biodiversidad del Planeta: FAO, FROM, Greenpeace España, Slow Food, Seafood Choices y al cocinero Gastón Acurio como los principales referentes del respecto de la naturaleza como última fuente de todos los recursos agroalimentarios, imprescindibles para la alimentación humana.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats