Cap de Setmana Gastronòmic de Lo Tall a DonostiFin de Semana Gastronómico de Lo Tall en Donosti08

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El restaurant Martín Berasategui va ser la darrera estapa del cap de setmana gastronòmic que la Societat Gastronòmica Lo Tall va organitzar aquesta setmana. El reconegut xef va entrevistar-se amb el grup de membres de Lo Tall que li van fer entrega del davantal de l’entitat lleidatana. Per la seva banda, després d’assaborir el menú de tast de la casa, els gastrònoms lleidatans van visitar la cuina de Berasategui, i el propi Martín es va comprometre a fer arribar a la Societat Lleidatana una vintena de receptes “fàcils” pròpies.

El cap de setmana va començar el divendres amb un menú degustació al Bodegon Alejandro, una degustacions de whiskies al Museu del Whisky i un sopar de germanor a la societat gastronòmica donostiarra Unión Artesana, fondada el 1870. Després de bacallà al pil pil amb cocotxes, “chuletón” i dolços típics, que van cuinar el pare i fills, Antonio Andoni i Xanti Pablo, el president de l’entitat basca, Josean Ibiriku, va tertuliar amb els lleidatans. Amb els corresponent intercanvi de regals, entre els presidents Albert Hortal de Lo Tall i Ibiriku de la Unión Artesana, un davantal i una Seu Vella i un mocador de l’Artesana dedicat als de Lleida, es va donar per finalitzada la vetllada, amb degustacions de licors i combinats a la cocteleria Dickens.

Un cap de setmana intens que seguirà amb la corresponent visita dels membres de la Unión Artesana a Lleida.El restaurante Martín Berasategui fue la última estapa del fin de semana gastronómico que la Sociedad Gastronómica Lo Tall organizó esta semana. El reconocido chef se entrevistó con el grupo de miembros de Lo Tall que le hicieron entrega del delantal de la entidad leridana. Por su parte, después de saborear el menú de cata de la casa, los gastrónomos leridanos visitaron la cocina de Berasategui, y el propio Martín se comprometió a hacer llegar a la Sociedad Leridana una veintena de recetas “fáciles” propias.

El fin de semana empezó el viernes con un menú degustación en el Bodegon Alejandro, una degustaciones de whiskies en e Museo del Whisky y una cena de hermandad en la sociedad gastronómica donostiarra Unión Artesana, fundada el 1870. Después del bacalao al pil pil con cocotxes, “chuletón” y dulces típicos, que cocinaron el padre e hijos, Antonio Andoni y Xanti Pablo, el presidente de la entidad vasca, Josean Ibiriku, tertulió con los leridanos. Con los correspondiente intercambio de regalos, entre los presidentes Albert Hortal de Lo Tall y Ibiriku de la Unión Artesana, un delantal y una Seu Vella y un pañuelo de la Artesana dedicado a los de Lleida, se dio por finalizada la velada, con degustaciones de licores y combinados a la cocteleria Dickens.

Un fin de semana intenso que seguirá con la correspondiente visita de los miembros de la Unión Artesana a Lleida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats