Cellers catalans, a la Hong Kong Wines and SpiritsBodegas catalanas, en la Hong Kong Wines and Spirits

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Un total de 15 cellers catalans participaran, en un stand conjunt de la Generalitat de Catalunya, en la fira Hong Kong Wines and Spirits, que tindrà lloc a partir d’avui, dia 3 de novembre, i fins al proper dissabte, dia 5. Entre els productes representats trobem vermut, moscatell, vins de les Denominacions d’Origen (DO) Catalunya, Costers del Segre, Empordà, Penedès, Pla de Bages, Denominació d’Origen Qualificada Priorat i DO Cava.
Segons la llista facilitada pel Departament d’Agricultura, l’únic celler lleidatà que participa en aquest espai institucional és Clos Pons, tot i que no hem pogut confirmar la participació de la fira d’altres marques DO Costers del Segre, mitjançant els seus distribuïdors o individualment.
Enguany se celebra la quarta edició d’aquest certamen anual, un esdeveniment de relleu per a aquest sector al continent asiàtic, que preveu la visita de 15.000 professionals d’aquella regió.
Hong Kong és un dels 20 centres financers més importants del món i el punt de distribució de referència d’Àsia per a vins, atès que és l’únic país del món que va eliminar els impostos per al vi i va establir l’aranzel zero. És també la porta tradicional d’entrada a la Xina continental. Cada any, les importacions de vi a Hong Kong creixen un 20%, tanmateix l’any 2010 aquestes importacions van augmentar un 44%.Un total de 15 bodegas catalanas participarán, en un stand conjunto de la Generalidad de Cataluña, en la feria Hong Kong Wines and Spirits, que tendrá lugar a partir de hoy, día 3 de noviembre, y hasta el próximo sábado, día 5. Entre los productos representados encontramos vermut, moscatel, vinos de las Denominaciones de Origen (DO) Catalunya, Costers del Segre, Empordà, Penedès, Pla de Bages, Denominación de Origen Calificada Priorat y DO Cava.
Según la lista facilitada por el Departamento de Agricultura, la única bodega leridana que participa en este espacio institucional es Clos Pons, aunque no hemos podido confirmar la participación de la feria de otras marcas DO Costers del Segre, mediante sus distribuidores o individualmente.
Este año se celebra la cuarta edición de este certamen anual, un evento de relevo para este sector en el continente asiático, que prevé la visita de 15.000 profesionales de esa región.
Hong Kong es uno de los 20 centros financieros más importantes del mundo y el punto de distribución de referencia de Asia para vinos, dado que es el único país del mundo que eliminó los impuestos para el vino y estableció el arancel cero. Es también la puerta tradicional de entrada en China continental. Cada año, las importaciones de vino en Hong Kong crecen un 20%, sin embargo el año 2010 estas importaciones aumentaron un 44%.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats