Anem de tapes?, quinze dies per gaudir de la cuina en miniatura¿Vamos de tapas?, quince días para disfrutar de la cocina en miniatura

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Federació d’Hostaleria de Lleida ha començat una campanya promocional per a les dues properes setmanes, entre els dies 7 i 20 de novembre, dedicada a les tapes. Amb la interrogació “Anem de tapes?”, els bars i restaurants lleidatans ens conviden ha gaudir d’una degustació de cuina en miniatura amb una canya San Miguel o una copa de vi per 2,50 euros.
L’Ajuntament de Lleida i la cervesera local patrocinen aquesta singular ruta de tapes. A través del facebook hem pogut conèixer, ja, els primers establiments adherits: Bellera, La Roda de la Sènia, D-Vinis, Ilargi, Nyam-Nyam, L’Escala, L’Amphora, La Bàmbola i Cristal. La Federación de Hostelería de Lleida ha empezado una campaña promocional para las dos próximas semanas, entre los días 7 y 20 de noviembre, dedicada a las tapas. Con la interrogación ¿Vamos de tapas?”, Los bares y restaurantes leridanos nos invitan ha disfrutar de una degustación de cocina en miniatura con una caña San Miguel o una copa de vino por 2,50 euros.
El Ayuntamiento de Lleida y la cervecera local patrocinan esta singular ruta de tapas. A través del facebook hemos podido conocer ya los primeros establecimientos adheridos: Bellera, La Rueda de la Sènia, D-Vini, largos, Ñam-Ñam, L’Escala, L’Amphora, La Bambola y Cristal.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats