Casa Pedro amplia la Setmana de l’Aplec del Caragol a SaragossaCasa Pedro amplía la Semana del Aplec del Caracol en Zaragoza

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Casa Pedro de Saragossa ha ampliat la celebració de la Setmana del Caragol una setmana més per la gran resposta del públic de Saragossa, que va consumir 45 quilos de caragols en un cap de setmana. Els germans Luis Antonio i Javier Carcas i els seus pares, Antonio i Marisa, ofereixen un menú gastronòmic amb caragols i cuina lleidatana al seu establiment del carrer La Cadena 6.
Casa Pedro ofereix, per començar, uns Caragols a l’Antiga, una recepta caragolera molt extesa a l’Aragó.
Com a primer plat , el restaurant presenta una botifarra catalana a la paella amb bolets i caragols. Mentre que el bacallà amb fregit de caragols és el plat principal d’aquesta proposta.
Les peres de Lleida al forn amb rom i gelat de vainilla i xocolata calenta tanquen el menú.
Tot un festival que anima a degustar la cuina del caragol durant la setmana vinent a Casa Pedro (976 29 11 68) per 30 euros.Casa Pedro de Zaragoza ha ampliado la celebración de la Semana del Caracol una semana más por la gran respuesta del público de Zaragoza, que consumió 45 kilos de caracoles en un fin de semana. Los hermanos Luis Antonio y Javier Carcas y sus padres, Antonio y Marisa, ofrecen un menú gastronómico con caracoles y cocina leridana a su establecimiento de la calle La Cadena 6.
Casa Pedro ofrece, para empezar, unos Caracoles a la Antigua, una receta caragolera muy extesa en la Aragón.
Como primer plato , el restaurante presenta una morcilla catalana a la sartén con setas y caracoles. Mientras que el bacalao con freído de caracoles es el plato principal de esta propuesta.
Las peras de Lleida al horno con ron y helado de vainilla y chocolate caliente cierran el menú.
Todo un festival que anima a degustar la cocina del caracol durante la semana próxima a Casa Pedro (976 29 11 68) por 30 euros.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats