Caragols a la gourmanda (Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida)Caracoles a la gourmanda (Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida)

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ingredients (4 pax):
800g de caragols bovers, 1 ceba, 2 alls, 1 pebrot verd, 25g de cansalada, 25g de pernil, sal, pebre, llorer, farigola i farina.

Preparació:
Tallem tots els ingredients per separat a daus molt petits. En una cassola amb oli d’oliva verge extra a foc suau disposem els ingredients per aquest ordre: l’all, la cansalada i el pernil.
Una vegada cuits, afegim la resta de productes a foc lent.Incorporem els caragols, enganyats i bullits, al sofregit fins que s’evapori l’aigua, tot seguit lliguem l’oli resultant amb una mica de farina i donem el punt de sal i pebre.
Els tornem a sofregir abans de servir.Ingredientes (4 pax):
800g de caracoles “bovers”, 1 cebolla, 2 ajos, 1 pimiento verde, 25g de tocino, 25g de jamón, sal, pimienta, laurel, tomillo y harina.

Preparación:
Cortemos todos los ingredientes por separado a dados muy pequeños. En una cazuela con aceite de oliva virgen extra a fuego suave disponemos los ingredientes por este orden: el ajo, el tocino y el jamón.
Una vez cocidos, añadimos el resto de productos a fuego lento. Incorporamos los caracoles, engañados y cocidos, al sofrito hasta que se evapore el agua, a continuación ligamos el aceite resultante con un poco de harina y damos el punto de sal y pimienta.
Los volvemos a sofreír antes de servir.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats