Capacitat per a 800 persones al nou restaurant de l’AplecCapacidad para 800 personas en el nuevo restaurante del Aplec

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol vol potenciar el paper gastronòmic popular de la festa i, juntament amb l’empresa Càtering La Plaça (Grup Paradís), ha reorganitzat el restaurant i “lo tastet”del Palau de Vidre. Així, la nova àrea de menjador podrà acollir fins a 800 persones simultàniament que podran gaudir d’un menú amb carn o peix i amb el caragol com a protagonista.
Pel que fa a “lo tastet”es desenvoluparà a una primera zona de barra on es serviran dos tipus diferents de caragols amb pa i beure per 8 euros. D’altra banda, la festa ha acordat amb GrupActel una promoció conjunta de la fruita pelada de Lleida, Mama Fruta.La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol quiere potenciar el papel gastronómico popular de la fiesta y, junto con la empresa Catering La Plaza (Grupo Paraíso), ha reorganizado el restaurante y “lo tastet” del Palacio de Vidrio. Así, la nueva área de comedor podrá acoger hasta 800 personas simultáneamente que podrán disfrutar de un menú con carne o pescado y con el caracol como protagonista.
En cuanto a “lo tastet” (la cata) se desarrollará en una primera zona de barra donde se servirán dos tipos diferentes de caracoles con pan y bebida por 8 euros. Por otro lado, la fiesta ha acordado con GrupActel una promoción conjunta de la fruta pelada de Lleida, Mama Fruta.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats