Berenars amb buffet al nou restaurant LobbyMeriendas con buffet en el nuevo restaurante Lobby

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El restaurant Lobby (Alcalde Porqueres, 5) inicia una nova etapa sota la gerència de David Fernández, el qual explica que l’establiment comptarà amb un buffet de tarda per berenar per 5 euros amb refresc o 8 euros amb combinat o còctel.
El servei de cocteleria i la potenciació de la terrassa i de la zona de barra com a local per prendre una copa tranquil·lament són les altres novetats d’un espai que alternarà el servei de carta amb el de menú de migdia per 14 euros.
Com a plat estrella de la carta, David destaca el raviolis de la casa farcits amb parmesà.El restaurante Lobby (Alcalde Porqueres, 5) inicia una nueva etapa bajo la gerencia de David Fernández, el cual explica que el establecimiento contará con un buffet por la tarde para merendar por 5 euros con refresco o 8 euros con combinado o cóctel.
El servicio de cocteleria y la potenciación de la terraza y de la zona de barra como local para tomar una copa tranquilamente son las otras novedades de un espacio que alternará el servicio de carta con el de menú de mediodía por 14 euros.
Como plato estrella de la carta, David destaca el raviolis de la casa rellenos con parmesano.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats