[:ca]Arrenca la Ruta del Xató amb un nou mapa d’activitats[:es]Arranca la Ruta del Xató con un nuevo mapa de actividades[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

171207xato

[:ca]El Museu Deu del Vendrell va acollir, el dia 20 de novembre, la inauguració oficial de la temporada 2017-2018 de la Ruta del Xató. Una edició plena de novetats que, enguany, posa l’accent en la joia gastronòmica que significa el plat pel territori del Gran Penedès.

Comença la Ruta del Xató amb una campanya totalment innovadora. Per primera vegada, un mapa del Gran Penedès inclou totes les iniciatives turístiques i les diferents “Rutes” que, com a visitant del territori, un es pot organitzar. Així doncs, es pot viure la Ruta del Xató gastronòmica però, també, la paisatgística, l’esportiva, la cultural, la de festes i, perquè no, en família. Hi ha tantes rutes “com vulguis muntar-te”, afirmen els organitzadors de la Ruta del Xató.

Oriol Castro, que va rebre la mà de morter que el representa com a nou Ambaixador de la Ruta del Xató, va explicar als assitents com es va il·lusionar quan se li va proposar l’opció de ser ambaixador i la relació particular que té amb el xató, molt arrelada a la seva infància al Baix Penedès i, ara, com a fill adoptiu de Sitges. El nou ambaixador també va fer públic que, amb el seu equip creatiu, està elaborant una salsa de xató particular, inspirada en totes les receptes del territori, que es podrà degustar en els seus restaurants Compartir a Cadaqués o el Disfrutar a Barcelona.[:es]El Museo Deu del Vendrell acogió, el día 20 de noviembre, la inauguración oficial de la temporada 2017-2018 de la Ruta del Xató. Una edición llena de novedades que, este año, hace hincapié en la joya gastronómica que significa el plato para el territorio del Gran Penedès.

Comienza la Ruta del Xató con una campaña totalmente innovadora. Por primera vez, un mapa del Gran Penedès incluye todas las iniciativas turísticas y las diferentes “Rutas” que, como visitante del territorio, uno se puede organizar. Así pues, se puede vivir la Ruta del Xató gastronómica pero, también, la paisajística, la deportiva, la cultural, la de fiestas y, porque no, en familia. Hay tantas rutas “como quieras montarte”, afirman los organizadores de la Ruta del Xató.

Oriol Castro, que recibió la mano de mortero que lo representa como nuevo Embajador de la Ruta del Xató, explicó a los asistentes cómo se ilusionó cuando se le propuso la opción de ser embajador y la relación particular que tiene con el xató, muy arraigada en su infancia en el Baix Penedès y, ahora, como hijo adoptivo de Sitges. El nuevo embajador también hizo público que, con su equipo creativo, está elaborando una salsa de xató particular, inspirada en todas las recetas del territorio, que se podrá degustar en sus restaurantes Compartir en Cadaqués o el Disfrutar en Barcelona.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats