Arnau París, voluntari del projecte social “El Menjador”

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

IMG_8829

El mediàtic xef va col·laborar en el servei de l’àpat d’ahir al migdia en suport a l’espai

El xef Arnau Paris, guanyador de la novena edició de programa Masterchef i recentment incorporat a l’espai “Cuines” de TV3, va voler donar suport al projecte “El Menjador” participant ahir en el servei de migdia com un Voluntari més. El Menjador és un espai comunitari impulsat per la Fundació Jericó i els Banc dels Aliments de les comarques de Lleida que cada dia atén unes trenta-cinc persones. El Menjador també és un punt de trobada per fomentar l’aprofitament alimentari, alhora que es presenta com un referent en integració comunitària, cohesió social i sostenibilitat mediambiental.

Arnau Paris, amb arrels lleidatanes i vinculat al projecte familiar El Molí de la Vansa de Boada, va estar acompanyat de la cuinera del Menjador, Núria Porté, i el professor de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (Eschotur) i impulsor de l’Aula Gastronòmica, Lluís Bonillo. Tots tres van col·laborar en el cuinat i servei del menú del dia als usuaris d’aquest menjador social. Un menú que va comptar amb arròs de verdures; espatlla de corder al forn i pastís.

La col·laboració solidària d’Arnau Paris va cloure una visita a Lleida que havia començat al matí a l’Eschotur on el xef de “Cuines” va participar en l’acte de reconeixement als dotze restauradors lleidatans que han col·laborat en el projecte “Diumenge cuino jo”; una iniciativa impulsada des de l’entitat Cuina Amiga i que des del mes de març ha servit cinc-cents menús a “El Menjador”. Els xefs homenatjats van ser Núria Porté (El Menjador), Lluís Bonillo (Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i l’Aula Gastronòmica), Jesús Gimena (L’Espurna), Salvador Trabalón (Saroa), Jordi Pallàs (Aimia), Héctor Rodríguez (Carballeira), Gonzalo Ferreruela (Ferreruela), Ramon Tuleda (BOnnum No Rules), Mateu Blanch (Caravista), Montse Guardiola (Celler del Roser), Mercè Camins (Bellera) i Gabriel Jové (El Barri). Els cuiners solidaris van rebre la distinció de mans de la directora d’Eschotur, Neus Brenuy, el president del Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida, Antoni Fo, el president de la Fundació Jericó, Ramon Niubó i el mateix Arnau París.

Lluís Bonillo i Arnau Paris servint el dinar a una usuària de “El Menjador”

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats