Amanida tèbia de fabetes amb pernil d’ànec i foieEnsalada tibia de habitas con jamón de pato y foie

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ingredients: Amanida de mesclum, fabetes tendres, tomàquet sec amb oli, micuit de foi (congelat), pernil d’ànec, oli d’oliva, oli de pistatxo, salsa pesto, reducció de mòdena, sal, sal negra.

Preparació: Disposarem el mesclum al plat tractant de donar-li volum i tirarem una mica de sal.

Per a l’oli de pistatxos: Picarem pistatxo amb oli d’oliva i el deixarem marinar unes hores. Picarem un parell de tomàquets secs i saltejarem a la paella amb les fabetes i una mica d’oli d’oliva, a continuació encara calent avocarem pel d’amunt de la amanida, amanirem amb l’oli de pistatxo i la salsa pesto, acabarem ratllant una mica de micuit de foie (congelat, per ratllar més facilment) que disposarem al damunt de l’amanida, la reducció de mòdena i unes escames de sal negra. Decorarem a uns talls de pernil d’ànec.

Recepta facilitada pel restaurant:
Gastronomik 2.0
C/ Riu Ebre, 39
25001 Lleida
Tel.: 973 21 38 81
www.gastronomik20.com
email: info@gastronomik20.comIngredientes: Ensalada de mesclum, habitas tiernas, tomate seco con aceite, micuit de foie (congelado), jamón de pato, aceite de oliva, aceite de pistacho, salsa pesto, reducción de módena, sal, sal negra.

Preparación: Dispondremos el mesclum en el plato tratando de darle volumen y echaremos un poco de sal.

Para el aceite de pistachos: Picaremos pistacho con aceite de oliva y lo dejaremos marinar unas horas. Picaremos un par de tomates secos y saltearemos en la sartén con las habitas y un poco de aceite de oliva, a continuación todavía caliente lo echaremos encima de la ensalada, aliñaremos con el aceite de pistacho y la salsa pesto, acabaremos rayando un poco de micuit de foie (congelado, para rayar más fácilmente) que dispondremos encima de la ensalada, la reducción de módena y unas escamas de sal negra. Decoraremos a unos cortes de jamón de pato.

Receta facilitada por el restaurante:
Gastronomik 2.0
C/ Riu Ebre, 39
25001 Lleida
Tel.: 973 21 38 81
www.gastronomik20.com
email: info@gastronomik20.com

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats