Alliberament de tortugues de rierol protegides al pantà de la Clamor de Raimat Natura

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

5315036
Avui dimecres, 18 de maig, s’ha realitzat un alliberament de tortugues de rierol protegides al Pantà de la Clamor Baixa de Raimat Natura, l’espai natural visitable ubicat dins la finca del celler Raimat (Lleida). 

Es tracta d’un projecte conjunt de Raimat Natura i el Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC), que treballa per la conservació de l’espècie Mauremys leprosa i farà un seguiment dels exemplars introduïts. L’alliberament de tortugues ha començat a les 11h en el Pantà de la Clamor, on Joaquim Soler, director tècnic del Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya, i Joan Esteve, director de Raimat, han presentat el projecte i els seus objectius. També hi han participat alumnes de primària de l’escola Claver de Raimat. 

Raimat Natura és un espai natural de més de 700 hectàrees ubicat dins la finca vinícola de Raimat i visitable des de maig de 2021. Un ecosistema molt ric que alberga una mar de vinyes sostenibles i ecològiques que són la llar de més d’un centenar d’espècies de flora i fauna.

Fotografia ©Celler Raimat

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats