La Ruta del Vi de Lleida creix fins als 69 socis

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

220512-RutadelVI

La suspensió de quotes i matrícula durant la pandèmia incentiva noves incorporacions


La Ruta del Vi de Lleida – DO Costers del Segre ha crescut fins als seixanta-nou socis durant el passat exercici 2021 després que l’entitat aprovés una suspensió de quotes i matrícules per mitigar els efectes de la pandèmia de la Covid; segons va informar ahir dilluns, dia 9 de maig, el president de l’associació, Tomàs Cusiné, en l’assemblea general que es va celebrar al Parador de Lleida.

Així, actualment la ruta compta com a membres amb vint-i-dos cellers, divuit restaurants, vuit allotjaments, cinc enoteques, i altres setze entitats i institucions que desenvolupen activitats culturals i turístiques al voltant del vi.

La trobada que va finalitzar amb una formació sobre els beneficis i serveis de la xarxa social ‘Whatsapp Business’ pel sector professional.

L’Associació de la Ruta del Vi de Lleida és un organisme autònom que uneix les iniciatives dels sectors públic i privat per promocionar i potenciar el turisme enològic sostenible i de qualitat a les terres de Lleida. De nord a sud, l’Associació reuneix ajuntaments, consells comarcals, associacions, oficines de turisme, cellers, restaurants, establiments temàtics i allotjaments turístics que formen una atractiva i diversa oferta turística estretament vinculada al món del vi.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats