Albareda guanya el Cultura del Cafè’06Albareda gana el Cultura del Cafè’06

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Gregori Albareda Bosch (Restaurant Cassia de Lleida), Roger Escribà Segués (IES Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida) i Bruno Gay Borderà (IES Escola d’Hoteleria de Cheste) han estat els primer, segon i tercer classificat, respectivament, del IV Concurs Cultura del Cafè que es va celebrar el passat dimarts, dia 2 de maig, a les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, sota el patrocini de l’empresa Kroxan. Els concursants van realitzar dos tipus d’elaboracions cafetaleres: una amb el cafè com a beguda calenta i, una altra, com a beguda freda.
Els premis del certamen van consistir a un premi de 300 euros per al primer classificat, una màquina de cafè monodosi per al segon participant, i una batedora tipus americana per al tercer premiat.Gregori Albareda Bosch (Restaurante Cassia de Lleida), Roger Escribà Sentara (IES Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida) y Bruno Gay Borderà (IES Escuela de Hostelería de Cheste) han sido los primer, segundo y tercer clasificado, respectivamente, del IV Concurso Cultura del Café que se celebró el pasado martes, día 2 de mayo, en las instalaciones de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, bajo el patrocinio de la empresa Kroxan. Los concursantes realizaron dos tipos de elaboraciones caferas: una con el café como bebida caliente y, otra, como bebida fría.
Los premios del certamen consistieron a un premio de 300 euros para el primer clasificado, una máquina de café monodosis para el segundo participante, y una batidora tipo americana para el tercer premiado.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats