Adhesió a la Junta Arbitral de Consum per millorar la competitivitat de la restauració lleidatana

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Imatge JAC Satisfacció EMPRESES VALOR AFEGIT_hostaleria -oci

“Satisfacció: empreses amb valor afegit” és una iniciativa que promou l’adhesió a l’arbitratge en consum per millorar les relacions comercials i gestionar les diferències “sense conflictes”.

La Junta Arbitral de Consum de Lleida (JAC Lleida) inicia aquest divendres, 24 de novembre, la campanya “Satisfacció: empreses amb valor afegit”; una invitació perquè les empreses lleidatanes s’adhereixen al sistema d’arbitratge en consum i millorin la seva competitivitat.

Adreçada a totes les empreses i professionals, la campanya de la JAC Lleida també s’adreça al sector de l’hostaleria per conscienciar restaurants, bars i altres establiments, sobre com influeix la gestió de les diferències en les relacions comercials –equiparable a altres aspectes com ara el preu, la qualitat o el servei– en la satisfacció dels clients.

El servei de mediació i arbitratge que administra la JAC Lleida és “gratuït, senzill, ràpid, objectiu, vinculant” i, sobretot, “sense conflictes”; explica la campanya que, en una primera fase, preveu anuncis en premsa i en mitjans digitals, publicacions en xarxes socials i visites informatives ‘porta a porta’ a demanda dels establiments interessats.

L’adhesió a la Junta Arbitral de Consum és voluntària i en l’actualitat són 384 les empreses i professionals que utilitzen els seus serveis. Una xifra que l’Àmbit de Consum de la Regidoria de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Lleida espera ampliar amb aquesta campanya de captació. És per això que s’ha demanat la col·laboració de les organitzacions empresarials i professionals per fer-ne difusió i promocionar l’adhesió a JAC Lleida entre els seus socis i sòcies. També s’ha habilitat una zona web de descàrrega de materials de campanya on les entitats interessades poden descarregar les imatges per fer comunicacions sectorials. Les imatges fan referència explícita als sectors de consum més sensibles (automoció, energies, comunicacions TIC i transport) i als sectors d’activitat amb més establiments al municipi (serveis, comerç i hostaleria).

Per a més informació o descarregar els materials de campanya es pot visitar l’espai web de la JAC Lleida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats