A Tastapans Atípic, “Tu tries, tu combines”En Tastapans Atípic, “Tú eliges, tú combinas”

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Tastapans Atípic de Lleida (Alcalde Porqueres, 5) ofereix, els migdies, una innovadora fórmula amb bufet d’amanides, plat fort o ambdues coses per 8,20, 9 o 12 euros, respectivament. Qualsevol de les tres opcions amb el beure i les postres inclosos. Amb la Gemma Codina al menjador i el David López a la cuina, aquest cèntric i modern establiment prioritza el producte fresc i natural al bufet d’amanides amb enciams, pasta, arròs, llegums, formatges, cus cus i, fins i tot, fruita fresca com la pinya o el meló. Si ens ve de gust, també podem optar per una crema freda o calenta, segons la climatologia.
Als plats forts la graella i el forn sempre donen joc amb dos peixos (cues de rap i lluç) i dos carns a escollir (bistec de vedella i xurrasco). Com a guarnició, es pot triar l’acompanyament de qualsevol dels plats amb verdures al vapor o patates.Tastapans Atípic de Lleida (Alcalde Porqueres, 5) ofrece, los mediodías, una innovadora fórmula con bufete de ensaladas, plato principal o ambas cosas por 8.20, 9 o 12 euros, respectivamente. Cualquiera de las tres opciones con la bebida y los postres incluidos. Con la Gemma Codina en el comedor y David López en la cocina, este céntrico y moderno establecimiento prioriza el producto fresco y natural en el bufete de ensaladas con lechugas, pasta, arroz, legumbres, quesos, cuscus e, incluso, fruta fresca como la piña o el melón. Si nos apetece, también podemos optar por una crema fría o caliente, según la climatología.
En los platos principales la parrilla y el horno siempre dan juego con dos pescados (colas de rape y merluza) y dos carnes a escoger (bistec de ternera y churrasco). Como guarnición, se puede elegir el acompañamiento de cualquiera de los platos con verduras al vapor o patatas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats