Menú vegetarià al Natura de CappontMenú vegetariano en el Natura de Cappont

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Un suc natural (poma amb pastanaga) obre el menú del dia del Restaurant Natura (riu Besós, 3 –al barri de Cappont) que regenten els germans Carles i Elena Llop (des de la cuina) i la també germana Romi Llop i Montse Fontdevila (al menjador). Els primers plats, més lleugers (crema de patata amb quatre formatges, amanides variades, crema d’espàrrecs), donen pas a contundents racions d’arròs, pasta o creps en un menú vegetarià que canvia cada dia i que inclou postres, beure i cafè per 9 euros –IVA inclòs.
Per als clients més fidels, Natura ofereix abonaments de quinze menús amb dos més de regal. Els abonaments no són personals, és a dir, es poden compartir.Un zumo natural (manzana con zanahoria) abre el menú del día del Restaurante Natura (Riu Besós, 3 –en el barrio de Cappont) que regentan los hermanos Carles y Elena Llop (desde la cocina) y la también hermana Romi Llop y Montse Fontdevila (en el comedor). Los primeros platos, más ligeros (crema de patata con cuatro quesos, ensaladas variadas, crema de espárragos), dan paso a contundentes raciones de arroz, pasta o crepes en un menú vegetariano que cambia cada día y que incluye postres, bebida y café por 9 euros –IVA incluido.
Para los clientes más fieles, Natura ofrece abonos de quince menús con dos más de regalo. Los abonos no son personales, es decir, se pueden compartir.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats