150.000 persones i més de 115.000 tastos, a la Mostra de Vins i Caves

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

151008n1La 35a Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que organitza cada any el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, va tancar les portes el passat dijous 24 de setembre a Barcelona. El que és el més gran desplegament d’elaboradors vitivinícoles, que repeteix emplaçament al Passeig Lluís Companys (Arc del Triomf) de la capital catalana, ha assolit un nou rècord de participació.
Enguany, han assistit a la Mostra 150.000 visitants, i s’han servit més de 115.000, 5.000 més que en l’edició anterior. La major part dels visitants es va concentrar entre el dissabte, diumenge i, sobretot, dijous 24 de setembre, diada de la Mercè. Tot i això, cal destacar que el dilluns, dimarts i dimecres, tot i ser dies més relaxats, hi va haver un augment de visitants professionals procedents del món de l’hostaleria.
Els visitants de la Mostra van poder fer un recorregut pels 81 cellers participants –procedents de les 12 denominacions d’origen reconegudes a Catalunya–, un 11% més que en l’edició anterior que van reunir més de 650 referències.
En aquesta edició, entre els valors que ha pretès impulsar la Mostra i el Departament d’Agricultura, destaca la solidaritat amb la recerca i la lluita contra el càncer. Per aquest motiu, la Mostra va proposar la venda de barrets als visitants i es van recaptar 2.000 euros, destinats íntegrament a l’associació sense ànim de lucre “Vi per Vida”, que dóna suport a la investigació d’aquesta malaltia.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats