15 restaurants a les Jornades Primavera amb Sabor d’Aplec15 restaurantes en las Jornadas Primavera con Sabor de Aplec

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Quinze restaurants de Lleida oferiran, del 14 al 29 de maig, un menú basat en la cuina del caragol que s’emmarca dins de les Jornades Gastronòmiques del Caragol. La iniciativa, endegada fa tres anys per la Fecoll, compta amb el suport de “la Caixa”, per això els usuaris que paguin amb la Visa Caragol tindran descomptes o serann obsequiats amb un detall. Seran quinze dies que, coincidint amb la Festa Major de la ciutat i, com no, amb la Festa de l’Aplec del Caragol de Lleida, estaran dedicats a la promoció del caragol com a plat típic lleidatà.

Les jornades es presenten com una continuació de la promoció de l’Aplec que la Fecoll fa amb el Caragol Tour que, enguany, ja ha visitat Màlaga, Madrid i Saragossa i que, en breu, passarà per Barcelona i, a la tardor, viatjarà fins a Andorra i Burgos. La mostra gastronòmica pretén que els lleidatans puguin descobrir diferents manerers de cuinar i, sobretot, de menjar caragols, a banda de les tradicionals i més populars com poden ser els caragols a la gormanda o a la llauna.

Coca de caragols amb espinacs i formatge fumat, orella de porc amb caragols o caragols a la criolla són algunes de les propostes de la quinzena de restaurants que s’han adherit a aquesta tercera edició de les Jornades Gastronòmiques del Caragol. Uns plats que formaran part del menú diari, del 14 al 29 de maig, dels restaurants Aggio, A taula, Bodegó Tapes-Tast, Celler del Roser, Local Social Fecoll, Nou Forn del Nastasi, El Galeó, Nova Garbinada, Gardeny, Gourmet Real, Julián, Mas dels Arcs, Neo Parc, Oasis i Raúl.

Quince restaurantes de Lleida ofrecerán, del 14 al 29 de mayo, un menú basado en la cocina del caracol que se enmarca dentro de las Jornadas Gastronómicas del Caracol. La iniciativa, emprendida hace tres años por la Fecoll, cuenta con el apoyo de “la Caixa”, por eso los usuarios que paguen con la Visa Caracol tendrán descuentos o seran obsequiados con un detalle. Serán quince días que, coincidiendo con la Fiesta Mayor de la ciudad y, como no, con la Fiesta del Aplec del Caracol de Lleida, estarán dedicados a la promoción del caracol como plato típico leridano.

Las jornadas se presentan como una continuación de la promoción del Encuentro que la Fecoll hace con el Caracol Tour que, este año, ya ha visitado Málaga, Madrid y Zaragoza y que, en breve, pasará por Barcelona y, en otoño, viajará hasta Andorra y Burgos. La muestra gastronómica pretende que los leridanos puedan descubrir diferentes maneras de cocinar y, sobre todo, de comer caracoles, además de las tradicionales y más populares como pueden ser los caracoles a la gormanda o a la llauna.

Coca de caracoles con espinacas y queso ahumado, oreja de cerdo con caracoles o caracoles a la criolla son algunas de las propuestas de la quincena de restaurantes que se han adherido a esta tercera edición de las Jornadas Gastronómicas del Caracol. Unos platos que formarán parte del menú diario, del 14 al 29 de mayo, de los restaurantes Aggio, A taula, Bodegó Tapes-Tast, Celler del Roser, Local Social Fecoll, Nou Forn del Nastasi, El Galeó, Nova Garbinada, Gardeny, Gourmet Real, Julián, Mas dels Arcs, Neo Parc, Oasis i Raúl.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats