XXI Joves Cuiners, el dia 26 d’octubreXXI Jóvenes Cocineros, el día 26 de octubre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El proper dilluns 26 d’octubre, l’Escola d’Hoteleria de Lleida serà l’escenari, un any més, de la celebració de la 21a edició del concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí. En aquesta edició la participació torna a ser oberta, després que la del 2008, any en que se celebrava el XX aniversari, quedés restringida als dinou guanyadors de les edicions anteriors.
En aquest concurs, restaurants i escoles d’hosteleria envien els seus representants perquè cuinin els seus plats amb els ingredients que facilita l’organització de la prova.El próximo lunes 26 de octubre, la Escuela de Hostelería de Lleida será el escenario, un año más, de la celebración de la 21a edición del concurso de Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí. En esta edición la participación vuelve a ser abierta, después de que la del 2008, año en que se celebraba el XX aniversario, quedara restringida en los diecinueve ganadores de las ediciones anteriores.
En este concurso, restaurantes y escuelas de hostelería envían sus representantes para que cocinen sus platos con los ingredientes que facilita la organización de la prueba.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats