Nou maridatge de vins Ramon Bilbao a NeoParcNuevo maridaje de vinos Ramon Bilbao en NeoParc

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ramon Blbao (Rioja), Mar de Frades (Rias Baixas) i Cruz de Alba (Ribera de Duero) van ser els cellers convidats del darrer sopar de maridatge de NeoParc aquest divendres, 16 d’octubre. Raviolis de pop i tomata amb crema d’all amb l’Alariño Mar de Frades; i costelletes de conill amb “chutney” de fruites, amb el criança Ramon Bilbao edició limitada, van ser els entrants de la nit. Amb els comentaris de l’enòleg Javier Gómez Vivancos i el xef del restaurant, Antoni Rúbies, el sopar va continuar amb, farcellets de pollastre amb formatge i salsa de curry maridats amb Ramon Bilbao Gran Reserva; i escalopins de filet de bou amb trufa blanca, acompanyats amb el Cruz de Alba 2005.
Per postres, i com a tancament del sopar, un coulant de xocolata negra amb gelat de xocolata blanc, es va maridar amb el vi negre d’autor Mirto 2005 de Ramon Bilbao.
El grup de cellers i licors també va obsequiar els comensals amb Crema de Llimona Villa Massa del Sorrento, ron Matusalem i orujos Mar de Frades.
Entre les curiositats de la vetllada cal destacar el tast de raïms Ull de Llebre, Graciano, Garnatxa, Cabernet Sauvingon i Mazuelo que es va poder fer durant la nit. Uns raïms portats per Javier Gómez des de la verema riojana aquell mateix divendres.Ramon Blbao (Rioja), Mar de Frades (Rias Baixas) y Cruz de Alba (Ribera de Duero) fueron las bodegas invitadas de la última cena de maridaje de NeoParc este viernes, 16 de octubre. Raviolis de pulpo y tomate con crema de ajo con el Albariño Mar de Frades; y costillitas de conejo con “chutney” de frutas, con el crianza Ramon Bilbao edición limitada, fueron los entrantes de la noche. Con los comentarios del enólogo Javier Gómez Vivancos y el chef del restaurante, Antoni Rúbies, la cena continuó con, farditos de pollo con queso y salsa de curry maridados con Ramon Bilbao Gran Reserva; y escalopines de filete de buey con trufa blanca, acompañados con Cruz de Alba 2005.
De postres, y como cierre de la cena, un coulant de chocolate negro con helado de chocolate blanco, se maridó con el vino tinto de autor Mirto 2005 de Ramon Bilbao.
El grupo de bodegas y licores también obsequió los comensales con Crema de Limón Villa Massa del Sorrento, ron Matusalem y orujos Mar de Frades.
Entre las curiosidades de la velada hay que destacar la cata de uvas Ull de Llebre, Graciano, Garnacha, Cabernet Sauvingon y Mazuelo que se pudo hacer durante la noche. Unas uvas traídas por Javier Gómez desde la vendimia riojana aquel mismo viernes.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats