XVIII Jornades Gastronòmiques del Bolet a l,Alta RibagorçaXVIII Jornadas Gastronómicas de la Seta en la Alta Ribagorza

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els bolets són els protagonistes de les Jornades Gastronòmiques de l’Alta Ribagorça que, aquest any, celebren la seva 18a edició el caps de setmana entre el dia 11 d’octubre i el 4 de novembre. Aquest recurs autòcton, existent en grans quantitats a la comarca, va portar –ara farà disset anys– el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça i els restauradors de la comarca a organitzar, durant tots els caps de setmana del mes d’octubre, unes Jornades Gastronòmiques que tinguessin el bolet com a element principal dels menús. Amb el pas dels anys aquestes Jornades s’han consolidat com un referent a tot Catalunya i un important vehicle de promoció tant de la nostra riquesa gastronòmica com dels nostres recursos paisatgístics i culturals.
També, com cada any, tots els assistents a les Jornades participen en un sorteig d’un cap de setmana per a dues persones a l’Alta Ribagorça i un lot de productes de la zona. L’organització presenta les jornades aquest divendres, dia 5 d’octubre.Las setas son las protagonistas de las Jornadas Gastronómicas de la Alta Ribagorça que, este año, celebran su 18 ª edición el fin de semana entre el día 11 de octubre y el 4 de noviembre. Este recurso autóctono, existente en grandes cantidades en la comarca, llevó -hace ahora diecisiete años- al Consejo Comarcal de la Alta Ribagorça y a los restauradores de la comarca a organizar, durante todos los fines de semana del mes de octubre, unas jornadas Gastronómicas que tuvieran a la seta como elemento principal de los menús. Con el paso de los años estas Jornadas se han consolidado como un referente en toda Catalunya y un importante vehículo de promoción tanto de nuestra riqueza gastronómica como de nuestros recursos paisajísticos y culturales.
También, como cada año, todos los asistentes a las Jornadas participan en un sorteo de un fin de semana para dos personas en la Alta Ribagorza y un lote de productos de la zona. La organización presenta las jornadas este viernes, día 5 de octubre.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats