XI Concurs de Cambrers de RestaurantXI Concurso de Camareros de Restaurante

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Federació i l’Escola d’Hostaleria de Lleida ha convocat, pel proper dia 21 d’abril i amb motiu de la celebració de la Diada de l’Hostaleria, l’XI Concurs de Cambres de Restaurant que se celebrarà un any més a les instal·lacions que l’Escola té a la partida de la Caparrella.
Es poden presentar a l’activitat tots els professionals de servei dels restaurants associats a la Federació que abans del dia del concurs no hagin fet els 25 anys d’edat. També podran participar els equips d’alumnes de les escoles convidades.
Com és habitual, la participació en aquest concurs es realitza per equips formats per un cambrer i un ajudant, els quals, segons expliquen les bases “no han de pertànyer necessàriament a la mateixa empresa”.
Les parelles participants hauran de servir una taula completa de comensals amb un menú preestablert per l’organització.
Els “convidats” de cada taula seran professionals del sector i hauran d’escollir, entre els sugeriments, un còctel de benvinguda, entre dos primers, dos segons, taula de formatges, postres, infusions, licors i vins; així, com faran les tasques de Jurat de Taula. Un altre equip farà de Jurat Tècnic avaluant tots els equips participants.
El concurs està dotat amb 1.100 euros pels guanyadors, 800 euros pels segons, 600 euros pels tercers i un Trofeu especial per l’equip que demostri un millor servei i coneixement de vins i licors.La Federación y la Escuela de Hostelería de Lleida ha convocado, para el próximo día 21 de abril y con motivo de la celebración de la Fiesta de la Hostelería, el XI Concurso de Camareros de Restaurante que se celebrará un año más en las instalaciones que la Escuela tiene en la partida de la Caparrella.
Se pueden presentar a la actividad todos los profesionales de servicio de los restaurantes asociados a la Federación que antes del día del concurso no hayan cumplido los 25 años de edad. También podrán participar los equipos de alumnos de las escuelas invitadas.
Como es habitual, la participación en este concurso se realiza por equipos formados por un camarero y un ayudante, los cuales, según explican las bases “no tienen que pertenecer necesariamente a la misma empresa”.
Las parejas participantes tendrán que servir una mesa completa de comensales con un menú preestablecido por la organización.
Los “invitados” de cada mesa serán profesionales del sector y tendrán que escoger, entre las sugerencias, un cóctel de bienvenida, entre dos primeros, dos segundos, tabla de quesos, postres, infusiones, licores y vinos; así, como hacer las tareas de Jurado de Mesa. Otro equipo hará de Jurado Técnico evaluando todos los equipos participantes.
El concurso está dotado con 1.100 euros para los ganadores, 800 euros para los segundos, 600 euros para los terceros y un Trofeo especial para el equipo que demuestre un mejor servicio y conocimiento de vinos y licores.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats