Promoció de primavera de Costers del SegrePromoción de primavera de Costers del Segre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Un total de 28 restaurants de Lleida van participar, aquest dijous, en la promoció “Celebra la Primavera” de la Denominació d’Origen Costers del Segre, amb la qual es promocionen els vins de Lleida.
La campanya va comptar amb la col·laboració de la Federació d’Hostaleria de Lleida, així com de diferents mitjans de comunicació com el diari Bondia, i va consistir en un descompte pel comensal de fins a 15 euros sobre el preu de qualsevols ampolla de vi Costers del Segre, mitjançant un cupó promocional.
Un total de 28 restaurantes de Lleida participaron, este jueves, en la promoción “Celebra la Primavera” de la Denominación de Origen Costers del Segre, con la cual se promocionan los vinos de Lleida.
La campaña contó con la colaboración de la Federación de Hostelería de Lleida, así como de diferentes medios de comunicación como el diario Bondia, y consistió en un descuento para el comensal de hasta 15 euros sobre el precio de cualquier botella de vino Costers del Segre, mediante un cupón promocional.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats