Xatonades populars a Vilafranca i El Vendrell“Xatonadas” populares en Vilafranca y El Vendrell

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Les xatonades populars de Vilafranca de Penedès (el proper diumenge 18 de gener) i El Vendrell el diumenge (dia 1 de febrer) seran les dues primeres etapes d’una nova edició de la Ruta del Xató que també passa per Vilanova i la Geltrú (6 i 8 de febrer), Cubelles (15 de febrer), Calafell (1 de març), Canyelles (15 de març), Sant Pere de Ribes (29 de març) i Cunit, on tindrà lloc la Xatonada Medieval. Per la seva banda, Sitges manté la seva oferta de novembre a abril de Menús de Xató, als diferents establiments participants en la promoció.
La Ruta del Xató, a més de les menjades populars, és tota una experiència que inclou una sèrie de propostes turístiques per les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf. Així, aquesta promoció també inclou visites a castells i altres elements d’atractiu arquitectònic, activitats culturals, enoturístiques, musicals, marítimes…
La seva vessant gastronòmica, la trobarem en els més 90 restaurants participants de les diferents comarques incloses en aquesta ruta i que donen l’oportunitat de gaudir del xató al seu lloc de naixement.Las “xatonadas” populares de Vilafranca de Penedès (el próximo domingo 18 de enero) y El Vendrell el domingo (día 1 de febrero) serán las dos primeras etapas de una nueva edición de la “Ruta del Xató” que también pasa por Vilanova i la Geltrú (6 y 8 de febrero), Cubelles (15 de febrero), Calafell (1 de marzo), Canyelles (15 de marzo), Sant Pere de Ribes (29 de marzo) y Cunit, donde tendrá lugar la “Xatonada Medieval”. Por su parte, Sitges mantiene su oferta de noviembre a abril de Menús de Xató, en los diferentes establecimientos participantes en la promoción.
La “Ruta del Xató”, además de las comidas populares, es toda una experiencia que incluye una serie de propuestas turísticas por las comarcas del Alt Penedès, Baix Penedès y Garraf. Así, esta promoción también incluye visitas en castillos y otros elementos de atractivo arquitectónico, actividades culturales, enoturísticas, musicales, marítimas…
Su vertiente gastronómica, la encontraremos en los más 90 restaurantes participantes de las diferentes comarcas incluidas en esta ruta y que dan la oportunidad de disfrutar del “xató” en su lugar de nacimiento.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats