Vuit premis per vins DO Costers del Segre al Mondial de Bruxelles

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

230524 Vins Mundial Bruxelles

Quatre cellers de tres subzones guanyen tres medalles d’or i cinc de plata

Quatre cellers de tres subzones de la DO Costers del Segre, Carviresa de Tàrrega (Vall del Riucorb); Costers del Sió de Balaguer i Celler del Montsec d’Artesa (Artesa); i Celler de Sanui de Lleida (Segrià); han obtingut vuit reconeixements, tres Medalles d’Or i cinc de Plata, en la darrera edició del Concours Mondial de Bruxelles.

El vins premiats amb el reconeixement daurat han estat els vins negres Sot Neral Syrah 2021, 3 Setmanes 2022 i Don Quien Tinto 2020; tots tres del celler Carviresa.

D’altra banda, han obtingut un distintiu d’argent el vi negre, Petit Comité del Sió 2021 de Costers del Sió; els rosats, La Montsec Rosada 2021 del Celler del Montsec, i Sot Neral Rosat 2022 de Carviresa; i els blancs Valerna Blanc 2020 de Carviresa per a 3VVV Singular & Wines, i Prat d’HoresBlanc 2019 del Celler del Sanui.

La trentena edició del Concours Mondial de Bruxelles va acabar fa uns dies a Poreč (Croàcia). Del 12 al 14 de maig, un dels concursos de vins més prestigiosos del món va reunir experts de tot el sector vitivinícola internacional per avaluar més de 7.500 vins de gairebé 50 països de tot el món. Entre els guanyadors hi havia vins dels cinc continents, inclosos tots els països històrics productors de vi, però també d’orígens més sorprenents com l’Índia, el Kazakhstan i l’Albània.

Tots els vins van ser tastats a cegues per un panell d’experts en vi (compradors, periodistes, comerciants de vi, enòlegs, etc.) seleccionats per l’organització i que representen 45 nacionalitats. Menys del 30% dels vins presentats són premiats.

La pròxima Sessió de Vins Negres i Blancs d’aquest concurs tindrà lloc del 7 al 9 de juny de 2024 a Guanajuato, Mèxic. És la primera vegada que el CMB es realitzarà al continent americà.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats