Virolet, nou xarel·lo d’Oriol RossellVirolet, nuevo xarel·lo de Oriol Rossell

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Després de presentar el nou coupatge La Sínia, al Fòrum Gastronòmic de Girona, a finals de febrer, ha sortit al mercat la primera ampolla del Virolet, un altre nou vi d’Oriol Rossell, elaborat 100% amb raïm Xarel·lo procedent de la finca Can Cassanyes, propietat del celler català.
Aquest nou vi, “fermentat i criat amb les seves propies mares”, segons explica el celler, “passa a complimentar la gamma de vins i reforça la clara aposta per la varietat Xarel·lo, iniciada amb Les Cerveres des de l’any 2004”.
El Virolet deu el seu nom a la vinya del mateix nom, ubicada a la part nord-oest de la finca.Después de presentar el nuevo coupage La Noria, en el Fòrum Gastronòmic de Girona, a finales de febrero, ha salido al mercado la primera botella del Virolet, otro nuevo vino de Oriol Rossell, elaborado 100% con uva Xarel·lo procedente de la finca Can Cassanyes, propiedad de la bodega catalán.
Este nuevo vino, “fermentado y criado con sus propias madres”, según explica la bodega, “pasa a cumplimentar la gama de vinos y refuerza la clara apuesta por la variedad Xarel·lo, iniciada con Las Cerver desde el año 2004”.
El Virolet debe su nombre a la viña del mismo nombre, ubicada en la parte noroeste de la finca.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats