Vino Tinto, menú amb especialitats a la graellaVino Tinto, menú con especialidades a la parrilla

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Josep Maria Arqués és l’actual propietari i responsable de sala del restaurant Vino Tinto (Alfred Perenya, 7), un establiment que amb el Rafael Elvio a la cuina i l’ Àlex Dovalà com a responsable de la graella, ofereix cada dia, de dilluns a divendres, un servei de menú amb diferents plats de graella, tant de peix com de carn.
Meló amb pernil, amanida Niçoise, saltejat de pèsols i cansalada, rissoto d’espàrrecs i sípia, o espaguetis al pesto són alguns dels primers plats que podem trobar a la proposta de migdia d’aquest establiment lleidatà. Als segons plats, costella de porc adobada amb patata al caliu; pollastre amb pebrots del “piquillo” confitats; xurrasco amb menestra de verduretes; calamar a la brasa amb verduretes a la planxa; lluç amb salsa verda o llobarro a l’Orio. Com a postres panacota de xocolata calenta, crema de iogurt amb plàtan i sorbet de llimona. Amb aigua, copa de vi o canya de cervesa per beure, la proposta té un preu de 12,75 euros; uns 15 euros amb el cafè inclòs.Josep Maria Arqués es el actual propietario y responsable de sala del restaurante Vino Tinto (Alfred Perenya, 7), un establecimiento que con el Rafael Elvio en la cocina y el Alex Doval como responsable de la parrilla ofrece, cada día, de lunes a viernes, un servicio de menú con diferentes platos de parrilla, tanto de pescado como de carne.
Melón con jamón, ensalada Niçoise, salteado de guisantes y tocino, rissoto de espárragos y sepia, o espaguetis al pesto son algunos de los primeros platos que podemos encontrar en la propuesta de mediodía de este establecimiento leridano. A los segundos platos, costilla de cerdo adobada con patata, pollo con pimientos del “piquillo” confitados; churrasco con menestra de verduritas, calamar a la brasa con verduritas a la plancha; merluza con salsa verde o lubina al Orio. Como postre pannacotta de chocolate caliente, crema de yogur con plátano y sorbete de limón. Con agua, copa de vino o caña de cerveza para beber, la propuesta tiene un precio de 12,75 euros,unos 15 euros con el café incluido.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats