Vinicia, nova botiga i club de vins a Humbert TorresVinicia, nueva tienda y club de vinos en Humbert Torres

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Amb la idea de renovar l’oferta de vins, caves i licors a la ciutat de Lleida, ha obert les seves portes al carrer Humbert Torres Vinicia, un nou establiment amb prop de 1.500 referències i una forta vocació de cultura del vi. Entre les primeres iniciatives de la botiga figura la creació d’un club de vins. Des d’aquest club, la botiga anuncia que organitzarà accions diverses com tastos de vins, presentacions de productes, maridatges i altres activitats. A les referències embotellades, Vinicia també incorpora el servei de vi a granel com als cellers tradicionals, així com distribueix un “cosechero” de la Rioja amb marca pròpia de la botiga lleidatana.
La nova botiga també compta amb una extensa oferta de trenta ginebres. Els responsables de l’establiment expliquen que “el sector d’aquest destil·lat blanc ha aconseguit el que no havien aconseguit mai altres productes més populars com el whisky: posar de moda tantes marques premium, com ara hi ha al mercat de ginebres”.Con la idea de renovar la oferta de vinos, cavas y licores en la ciudad de Lleida, ha abierto sus puertas en la calle Humbert Torres Vinicia, un nuevo establecimiento con cerca de 1.500 referencias y una fuerte vocación de cultura del vino. Entre las primeras iniciativas de la tienda figura la creación de un club de vinos. Desde este club, la tienda anuncia que organizará acciones diversas como catas de vinos, presentaciones de productos, maridajes y otras actividades. En las referencias embotelladas, Vinicia también incorpora el servicio de vino a granel como en las bodegas tradicionales, así como también distribuye un cosechero de La Rioja con marca propia de la tienda leridana.
La nueva tienda también cuenta con una extensa oferta de treinta ginebras. Los responsables del establecimiento explican que “el sector de este destilado blanco ha conseguido lo que no habían conseguido nunca otros productos más populares como el whisky: poner de moda tantas marcas premium como hay en el mercado de ginebras” .

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats