Vidales (El Oasis), al concurs de cuina de Fruita de LleidaVidales (El Oasis), al concurso de cocina de Fruta de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Finalment, el jove cuiner de Lleida José Vidales sí que podrà participar en les darreres fases del concurs Primer Premi de Cuina de Fuita de Lleida que es desenvoluparà a Fuinària, entre avui (quarts de final), demà dissabte (semifinals) i diumenge (final). Vidales ha accedit al concurs després que un dels vuit seleccionats, Santi Ortiz, s’hagi donat de baixa per assumptes personals. Vidales (Restaurant El Oasis) era el primer cuiner reserva seleccionat per la prova.
Els altres set participants del Premi són Víctor Rocha (El Molino Blanco de Santa Cruz de Tenerife), Blai Florensa (Hotel Mas Torrent de Palafrugell), Eduard Domingo (Fonda Casa Magdalena de Lleida), Joan Marco (Restaurant L’Amagatall de Bellpuig), Vicenzo Cavallaro (Restaurant Na Madrona de Gallifa), Emma Mirapeix (Restaurant Pont Vell de Besalú) i Isidre Soteras ( Restaurant El Jardí d’Òdena).Finalmente, el joven cocinero de Lleida José Vidales sí que podrá participar en las últimas fases del concurso Primer Premio de Cocina de Fruta de Lleida que se desarrollará a Fruinària, entre hoy (cuartos de final), mañana sábado (semifinales) y domingo (final). Vidales ha accedido al concurso después de que uno de los ocho seleccionados, Santi Ortiz, se haya dado de baja por asuntos personales. Vidales (Restaurante El Oasis) era el primer cocinero reserva seleccionado para la prueba.
Los otros siete participantes del Premio son Víctor Rocha (El Molino Blanco de Santa Cruz de Tenerife), Blai Florensa (Hotel Mas Torrent de Palafrugell), Eduard Domingo (Fonda Casa Magdalena de Lleida), Joan Marco (Restaurante L’Amagatall de Bellpuig), Vicenzo Cavallaro (Restaurante Na Madrona de Gallifa), Emma Mirapeix (Restaurante Pont Vell de Besalú) e Isidre Soteras ( Restaurante El Jardí de Òdena).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats