Trobada de 150 col·leccionistes “cervesers” a la fàbrica de San Miguel de LleidaEncuentro de 150 coleccionistas “cerveceros” en la fábrica de San Miguel de Lleida

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Uns 150 col·leccionistes “cervesers” de diferents països europeus es donaran cita entre avui i demà a la fàbrica San Miguel de Lleida.
En aquesta convenció, que compta amb la col·laboració de la marca cervesera, els col·leccionistes d’articles relacionats amb el món de la cervesa realitzaran diferents activitats de convivència.
Així, avui divendres, realitzaran una visita guiada per les instal·lacions de San Miguel on es mostra el procés d’elaboració de cervesa d’una forma lúdica i didàctica, a més de mostrar l’origen i la història del Grup a través d’audiovisuals.
D’altra banda, demà dissabte, es farà la jornada d’intercanvi en la qual col·leccionistes d’Espanya, Portugal i Holanda podran bescanviar xapes, etiquetes, ampolles, llandes, gerres de cervesa antigues i modernes, etc.
Tot seguit, els assistents a la convenció visitaran, a l’Estació de Lleida, un tren antic amb una cafeteria temàtica decorada amb peces antigues de la col·lecció San Miguel.
Aquesta activitat coincideix amb el programa d’actes del 50è Aniversari de San Miguel que, durant aquest 2007, està celebrant el mig segle del seu naixement i la posada en marxa de la fàbrica lleidatana.
Unos 150 coleccionistas “cerveceros” de diferentes países europeos se darán cita entre hoy y mañana en la fábrica San Miguel de Lleida.
En esta convención, que cuenta con la colaboración de la marca cervecera, los coleccionistas de artículos relacionados con el mundo de la cerveza realizarán diferentes actividades de convivencia.
Así, hoy viernes, realizarán una visita guiada por las instalaciones de San Miguel donde se muestra el proceso de elaboración de cerveza de una forma lúdica y didáctica, además de mostrar el origen y la historia del Grupo a través de audiovisuales.
Por otro lado, mañana sábado, se hará la jornada de intercambio en la cual coleccionistas de España, Portugal y Holanda podrán intercambiar chapas, etiquetas, botellas, latas, jarras de cerveza antiguas y modernas, etc.
A continuación, los asistentes a la convención visitarán, en la Estación de Lleida, un tren antiguo con una cafetería temática decorada con piezas antiguas de la colección San Miguel.
Esta actividad coincide con el programa de actos del 50º Aniversario de San Miguel que, durante este 2007, está celebrando el medio siglo de su nacimiento y la puesta en marcha de la fábrica leridana.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats