Tripes de BouTripas de Buey

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ingredients: Budells de bou o vedella, cansalada, ceba, julivert, menta, moraduix, vinagre, sal i vi blanc.

Preparació: Agafem els budells de bou o de vedella i els escaldem amb aigua bullent. Després els netegem amb sal i aigua. Un cop nets, els tallem a trossos petits i els posem a coure amb aigua i sal, afegint-hi una mica de cansalada. Ja cuits, els sofregim amb ceba tallada a trossos ben grans. Mentre es fregeixen hi tirem julivert, menta i moraduix.

Un cop tot estigui sofregit, ho deixem coure a foc lent afegint una mica de vinagre, sal i una o dues tasses de vi blanc fins que els budells quedin tan tendres que gairebé es desfacin.

Recepta elaborada per:
Associació Gastronòmica “lo Tall”Ingredientes: Tripas de buey o ternera, tocino, cebolla, perejil, menta, mejorama, vinagre, sal y vino blanco.

Preparación: Cogemos las tripas de buey o de ternera y las escaldamos con agua hirviendo. Después las limpiamos con sal y agua. Una vez limpias, los cortamos en trozos pequeños y los ponemos a cocer con agua y sal, añadiendo un poco de tocino. Ya cocidas, las sofreímos con cebolla cortada a trozos muy grandes. Mientras se fríen echamos perejil, menta y mejorama.

Una vez todo esté sofrito, lo dejamos cocer a fuego lento añadiendo un poco de vinagre, sal y una o dos tazas de vino blanco hasta que las tripas queden tan tiernas que casi se deshagan.

Receta elaborada por:
Asociación Gastronómica “lo Tall”

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats