[:ca]Tossudes, nou vi del celler L’Olivera[:es]Tossudes, nuevo vino de la bodega L’Olivera[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

170622tossudes

[:ca]El Celler L’Olivera (DO Costers del Segre, Subzona Valls del Riu Corb) ha presentat un nou vi negre anomenat Tossudes. Aquest vi està elaborat amb un acurat cupatge de diverses varietats negres (Garnatxa, Syrah, Cabernet Sauvignon i Monastrell) i una criança d’un any en ampolla per tal d’aconseguir l’afinament i màxima expressió.

Segons expliquen responsables del celler en una nota de premsa, “un vi que surt de veremes tossudes, amb il·lusions tossudes com les mans que hi treballen. El resultat és un vi molt fresc, amb aromes de fruita negra i notes balsàmiques, de sotabosc i especiades. Un vi llaminer elaborat amb una extracció suau i amb certificació ecològica”. “Amb el Tossudes 2015 volem anar un pas més enllà en l’elaboració de vins negres, dotant-los de la personalitat que ens ha fet perseverar i arribar on som. Un caràcter jove i àgil i, a la vegada, madur i complex”, puntualitzen des de l’Olivera.[:es]La Bodega L’Olivera (DO Costers del Segre, Subzona Valls del Riu Corb) ha presentado un nuevo vino tinto llamado Tossuda. Este vino está elaborado con un cuidado coupage de diversas variedades tintas (Garnacha, Syrah, Cabernet Sauvignon y Monastrell) y una crianza de un año en botella para conseguir el afinamiento y máxima expresión.

Según explican responsables de la bodega en una nota de prensa, “un vino que sale de vendimias tercas, con ilusiones tercas como las manos que trabajan. El resultado es un vino muy fresco, con aromas de fruta negra y notas balsámicas, de sotobosque y especiadas. Un vino goloso elaborado con una extracción suave y con certificación ecológica “. “Con el Tossuda 2015 queremos ir un paso más allá en la elaboración de vinos tintos, dotándolos de la personalidad que nos ha hecho perseverar y llegar donde estamos. Un carácter joven y ágil y, a la vez, maduro y complejo “, puntualizan desde L’Olivera.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats