Torró amb marca QTurrón con marca Q

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Els ingredients bàsics utilitzats en l’elaboració d’aquests torrons, com són el cacau i les fruites seques, han de ser de la màxima qualitat. D’aquests ingredients, n’hi haurà com a mínim un 50%.
No es permet la utilització d’additius a excepció de la vainilina i la lecitina ni de farines, fècules ni midons.
A l’etiqueta de cada envàs hi figurarà, a més de les mencions que exigeix la legislació vigent, la denominació del producte “Torró de praliné de xocolata” o “Torró trufat de xocolata”, el distintiu de la marca “Q” i el nom de l’entitat de control. La denominació del producte ha de ser complementada pels seus ingredients diferenciadors: licors, fruites seques, cafè…Los ingredientes básicos utilizados en la elaboración de estos turrones, como son el cacao y las frutas secas, tienen que ser de la máxima calidad. De estos ingredientes, habrá como mínimo un 50%.
No se permite la utilización de aditivos a excepción de la vainilina y la lecitina ni de harinas, féculas ni almidones.
En la etiqueta de cada envase figurará, además de las menciones que exige la legislación vigente, la denominación del producto “Turrón de praliné de chocolate” o “Turrón trufado de chocolate”, el distintivo de la marca “Q” y el nombre de la entidad de control. La denominación del producto tiene que ser complementada por sus ingredientes diferenciadores: licores, frutas secas, café…

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats