Torna Porcpassió amb tapes, entrepans i menúsVuelve Porcpassió con tapas, bocadillos y menús

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Porcpassió arriba a la tercera edició amb l’objectiu de continuar posant en valor la rica i diversa gastronomia que hi ha darrere de la cuina del porc.
De l’1 de febrer al 2 de març, 36 establiments de les comarques de Lleida ofereixen plats, tapes, entrepans i menús amb els productes i derivats del porc com a protagonistes.
Porcpassió, promoció organitzada per la Federació d’Hostaleria de Lleida, presenta enguany com a novetat una major diversificació de les propostes per als clients amb tapes, entrepans i menús de 15 i 25 euros. Segons va explicar el president de la Federació, Juan Antonio Serrano, la voluntat d’aquesta iniciativa, que ha fidelitzat molts restaurants al llarg de les tres edicions, “és aprofitar més i treballar culinàriament un aliment que ens caracteritza”. L’alcalde, Àngel Ros i el regidor de Turisme, Fèlix Larrosa, van assistir a la presentació de Porcpassió que va tenir lloc al restaurant Genial, on treballa el televisiu xef lleidatà David Molina.

Porcpassió llega a la tercera edición con el objetivo de seguir poniendo en valor la rica y diversa gastronomía que hay detrás de la cocina del cerdo.
Del 1 de febrero al 2 de marzo , 36 establecimientos de las comarcas de Lleida ofrecen platos, tapas, bocadillos y menús con los productos y derivados del cerdo como protagonistas.
Porcpassió, promoción organizada por la Federación de Hostelería de Lleida, presenta este año como novedad una mayor diversificación de las propuestas para los clientes con tapas, bocadillos y menús de 15 y 25 euros. Según explicó el presidente de la Federación, Juan Antonio Serrano, la voluntad de esta iniciativa, que ha fidelizado muchos restaurantes a lo largo de las tres ediciones, ” es aprovechar más y trabajar culinariamente un alimento que nos caracteriza “. El alcalde, Àngel Ros y el concejal de Turismo, Félix Larrosa, asistieron a la presentación de Porcpassió que tuvo lugar en el restaurante Genial, donde trabaja el televisivo chef leridano David Molina.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats