Torna la Porcpassió a Lleida amb 42 establiments i una oferta molt extensaVuelve “Porcpassió” a Lleida con 42 establecimientos y una oferta muy extensa

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Fins a 42 bars i restaurants, membres de la Federació d’Hostaleria de Lleida, participen en la segona edició de la mostra gastronòmica Porcpassió. Les jornades gastronòmiques es van presentar el mateix dia que s’iniciaven, el passat divendres dia 1 de febrer, i aproparan fins al primer cap de setmana de març, les possibilitats culinàries d’aquest animal. L’oferta és variada i permet que establiments de diferents característiques participin en funció de les seves especialitats. Així els comensals poden trobar una amplia carta de propostes que va des d’entrepans i tapes fins a menús senzills, o altres més gastronòmics. Amb un preu que oscil·la entre els 2,5 i 30 euros, algunes de les propostes inclouen la beguda i les postres.
El posicionament del “porc de Lleida, com un aliment de proximitat i cuina del territori” és un dels principals objectius d’aquesta campanya. Entre els plats que podem tastar: els peus de porc desossats amb ceps, alls tendres i pernil ibèric sobre patates trufades i tempura de llagostí; entrepà de bull de llengua amb formatge, pebrot i ceba; secret ibèric brasejat; trinxat i tupina; cassoleta de la matança del porc; mandonguilles de porc amb samfaina; o filet de porc amb fruits vermells i reducció de Pedro Ximénez.
Els establiments participants són: Ambrosia (Rosselló), Augusta (Taüll), Blanc i Negre (Lleida), Bodegó TapesTast (Lleida), Bonum (Lleida), Buidasacs (El Vilet de Riucorb), Cal Farré (Vallfogona de Balaguer), Cal Molí (Lleida), Cal Nenet (Lleida), Cal Xirricló (Lleida), Can Rubies (Lleida), Centre cívic (La Seu d’Urgell), Click Menú (Lleida), Cocou (Tàrrega), Delilleida (Lleida), El Celler (La Seu d’Urgell), El Celler del Roser (Lleida), El Tram del Nastasi (Lleida), Era Lucana (Vielha), Fonda Farré (Baró), Galaxia (Lleida), Gilda (Lleida), La Bàmbola (Lleida), La Fonda del Nastasi (Lleida), L’Antiquaritapes (Lleida), La Redolta (Florejacs), La Rosaleda (Martinet), L’Hortet (Lleida), L’Isard (Taüll), Llar de foc (Adrall), Llavorsí (Hotel Zènit, Lleida), Masia d’en Valentí (Anserall), Mr. Nyam Nyam (Lleida), Nard (Guissona), Nelson (Lleida), NH Pirineos (hotel, Lleida), Nice (hotel, La Seu d’Urgell), Oasis, la cocina de Carmen (Lleida), París (Lleida), Pons (Lleida), Restaurant 2007 (La Fuliola) i Vins (Lleida).
En aquesta segona edició, s’ha creat una microsite, www.porcpassio.movimenth.com, on es troba tota la informació: establiments participants, propostes, horaris i preus. Un aparador a internet que inclou un mapa amb la localització de cada establiment perquè tothom pugui fer-se la seva pròpia ruta. Hasta 42 bares y restaurantes, miembros de la Federación de Hostelería de Lleida, participan en la segunda edición de la muestra gastronómica Porcpassió. Las jornadas gastronómicas se presentaron el mismo día que se iniciaban, el pasado viernes día 1 de febrero, y acercarán hasta el primer fin de semana de marzo, las posibilidades culinarias de este animal. La oferta es variada y permite que establecimientos de diferentes características participen en función de sus especialidades. Así los comensales pueden encontrar una amplia carta de propuestas que va desde bocadillos y tapas hasta menús sencillos, u otros más gastronómicos. Con un precio que oscila entre los 2,5 y 30 euros, algunas de las propuestas incluyen la bebida y el postre.
El posicionamiento del “cerdo de Lleida, como un alimento de proximidad y cocina del territorio” es uno de los principales objetivos de esta campaña. Entre los platos que podemos degustar: los pies de cerdo deshuesados ​​con setas, ajos tiernos y jamón ibérico sobre patatas trufadas y tempura de langostino, bocadillo de longamiza de lengua con queso, pimiento y cebolla; secreto ibérico braseado; trinchado y tupina; cazoleta de la matanza del cerdo, albóndigas de cerdo con pisto, o solomillo de cerdo con frutos rojos y reducción de Pedro Ximénez.
Los establecimientos participantes son: Ambrosia (Rosellón), Augusta (Taüll), Blanc i Negre (Lleida), Bodegó TapesTast (Lleida), Bonum (Lleida), Buidasacs (El Vilet de Riucorb), Cal Farré (Vallfogona de Balaguer), Cal Molí (Lleida), Cal Nenet (Lleida), Cal Xirricló (Lleida), Can Rubies (Lleida), Cente cívic (La Seu), Click Menú (Lleida), Cocou (Tàrrega), Delilleida (Lleida), El Celler (La Seu d’Urgell), El Celler del Roser (Lleida), El Tram del Nastasi (Lleida), Era Lucana (Vielha), Fonda Farré (Barón), Galaxia (Lleida), Gilda (Lleida), La Bàmbola ( Lleida), La Fonda del Nastasi (Lleida), L’Antiquaritapes (Lleida), La Redolta (Florejacs), La Rosaleda (Martinet), L’Hortet (Lleida), L’Isard (Taüll), Llar de foc (Adrall) , Llavorsí (Hotel Zenit, Lleida), Masía d’en Valentí (Anserall), Mr. Nyam Nyam (Lleida), Nard (Guissona), Nelson (Lleida), NH Pirineos (hotel, Lleida), Nice (hotel, La Seu d’Urgell), Oasis, la cocina de Carmen (Lleida), París (Lleida), Pons (Lleida), Restaurant 2007 (La Fuliola) y Vins (Lleida).
En esta segunda edición, se ha creado una microsite, www.porcpassio.movimenth.com, donde se encuentra toda la información: establecimientos participantes, propuestas, horarios y precios. Un escaparate en internet que incluye un mapa con la localización de cada establecimiento para que todos puedan hacerse su propia ruta.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats