La Cuina de la Ràpita, a LleidaLa Cocina de la Ràpita, en Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El col·lectiu de Cuina de la Ràpita-Delta de l’Ebre va presentar la seva riquesa gastronòmica al Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida el passat dilluns, dia 4 de febrer, juntament amb l’Ajuntament i l’Estació Nàutica de la localitat.
Entre els plats que es van poder degustar, anguila de l’encanyissada amb caragols de la Terra Ferma, un plat que va simbolitzar l’agermanament d’aquesta vila marinera amb la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll). Prop d’un centenar de periodistes, autoritats, restauradors, i gastrònoms van assistir a la presentació.
Entre les degustacions, Can Batiste va portar fins a Lleida els seus caragols de mar gratinats amb mousse d’alls tendres; Miami Can Pons va oferir una torrada de fumats amb llagostins; Casa Ramon Marinés va servir la cullereta de salpicó de pop i llagostins a la Flor de Sal de la Confraria de Pescador “Verge del Carmen”; i el restaurant Llansola va presentar les seves especialitats pastís de rap, llobarro i llagostins amb salsa de carbassó. Seguint amb l’espectacular bufet d’especialitats, el restaurant Mar y Luz va preparar amanida de carxofes i pernil, i panacota de mel de romaní de Mel Múria; el restaurant L’Alberg va fer un arrossat de brou de peix de la mar de l’Ebre; i el restaurant Freddy va preparar llagostins amb poma i ceba caramel·litzada.
Els cellers de la cooperativa de Gandesa i Vall de Vinyes (DO Terra Alta) van aportar els vins de la recepció.El colectivo de Cocina de la Ràpita-Delta del Ebro presentó su riqueza gastronómica en el Teatro Municipal del Escorxador de Lleida el pasado lunes, día 4 de febrero, junto con el Ayuntamiento y la Estación Náutica de la localidad.
Entre los platos que se pudieron degustar, anguila del Encanyissada con caracoles de la Terra Ferma, un plato que simbolizó el hermanamiento de esta villa marinera con la Federación de Peñas del Aplec del Caracol (Fecoll). Cerca de un centenar de periodistas, autoridades, restauradores, y gastrónomos asistieron a la presentación.
Entre las degustaciones, Can Batiste llevó hasta Lleida sus caracolas gratinadas con mousse de ajos tiernos; Miami Can Pons ofreció una tostada de ahumados con langostinos; Casa Ramon Marinés sirvió la cucharilla de salpicón de pulpo y langostinos en la Flor de Sal de la Cofradía de Pescador “Virgen del Carmen”, y el restaurante Llansola presentó sus especialidades pastel de rape, lubina y langostinos con salsa de calabacín. Siguiendo con el espectacular buffet de especialidades, el restaurante Mar y Luz preparó ensalada de alcachofas y jamón, y panacota de miel de romero de Mel Múria, el restaurante El Alberg hizo un arrozal de caldo de pescado del mar del Ebro, y el restaurante Freddy preparó langostinos con manzana y cebolla caramelizada.
Las bodegas de la cooperativa de Gandesa y Vall de Vinyes (DO Terra Alta) aportaron los vinos de la recepción.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats