Tomàs, Castaño, Bonillo i Villaró, protagonistes amb Mateu Blanch dels “A 4 Mans Lleida” del Caravista

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Presentació A 4 mans (3)

Tots els dijous a les 21 hores entre els dies 27 de febrer i el 16 d’abril
Roger Villaró, Lluís Bonillo, Xixo Castaño i Mercè Tomàs seran els protagonistes de la segona edició del cicle de sopars “A 4 Mans Lleida” del restaurant Caravista que regenta Mateu Blanch, qui acompanyarà a cada un d’aquests xefs en l’elaboració d’un menú de tast els dijous entre els dies 27 de febrer al 16 d’abril.

Els sopars tindran lloc els dijous, a les 21 h, i aniran sempre precedits d’un show cooking consistent en l’elaboració in situ d’un còctel o snack d’aperitiu. A més, els xefs explicaran i prepararan en directe cada plat del menú. Igualment, inclourà un combinat d’acomiadament. Enguany cada una de les sessions tindrà com a al·licient extra el sorteig d’un dinar d’arròs per a dues persones. El xef Roger Villaró obrirà les jornades el 27 de febrer.

Lluís Bonillo, professor de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Lleida i l’espai de taller i gastronomia L’Aula Gastronòmica, pren el relleu d’en Xixo en aquest cicle culinari, el dia 5 de març. El xef Xixo Castaño, del restaurant Malena de Gimenells (un dels tres establiments lleidatans amb ‘Estrella’ Michelin) elaborarà el sopar del dijous, dia 9 d’abril. Per la seva banda, la cuinera i professora de l’Escola d’Hostaleria Mercè Tomàs, tot un referent dels fogons lleidatans al davant del restaurant recentment tancat Estel de la Mercè, clourà aquest cicle de sopars “a quatre mans” amb Blanch, el dijous, dia 16 d’abril.

 

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats