“Territorio Azafrán” presenta un lot de productes de Benavarri

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

190418.alforjeta_comopomona

Set productors agroalimentaris utilitzen el safrà local

Els productors de safrà de Benavarri han promogut un lot de productes elaborats amb aquest ingredient local en el marc del projecte “Territorio Azafrán”, dins la campanya “Pon Aragón en tu mesa”. La iniciativa es va presentar el dia 23 de març, durant el segon Congrés Gastronòmic “Hecho en los Pirineos” a Osca. Així, set productors agroalimentaris de la província d’Osca, al costat de tres cuiners, un distribuïdor i el centre de recerca i tecnologia agroalimentària d’Aragó, s’han unit per donar a conèixer l’especia, el seu cultiu, el procés de recol·lecció i assecat, així com les seves propietats i els seus nombrosos usos.

La primera fase del projecte ha consistit en el desenvolupament de nous productes tots ells amb safrà com a ingredient: cervesa blonde ale de Ribagorçana de cerveses, formatge Sant Medardo de Formatges Benavarri, oli d’oliva verge extra d’Olis Llena, melmelada de poma silvestre de melmelades la Marmita i mel de Romaní de mel i Aromes del Pirineu.

Per tenir més informació del projecte i el lot de productes, l’Alforjeta, botiga gurmet especialitzada en productes de Benavarri, és l’encarregada de la comunicació i distribució del projecte. Al web https://lalforjeta.com/territorio-azafran/ podràs conèixer una mica més les virtuts del safrà i el projecte de cooperació. També al telèfon 600 52 04 66 (Mª José Sánchez).

 

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats