Tecnotast tanca amb un públic molt professional i molta activitatTecnotast cierra con un público muy profesional y mucha actividad

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La major part dels expositors han valorat com a molt positiva la participació en la primera edició de Tecnotast que s’ha desenvolupat entre el dilluns i el dimecres d’aquesta setmana a Fira de Lleida, tot i que també coincideixen en què es poden millor les dates de cara a futures edicions.
En aquest sentit, Jaume Mostany, director comercial de Grupo Rull, destacà la “qualitat i professionalitat del públic que, tot i que ha estat d’àmbit local, ha participat amb molta seriositat i interès per les novetats”.
En la mateixa línia es va pronunciar Josep Maria Sentís de Torrelsa, que va apuntar que “seria millor celebrar aquesta fira en un any que no fos el d’Hostelco per evitar coincidir i no fer que el professional renunciï a tants dies de festa anant de fira”.
Per la seva banda, Pilar Pardell, gerent de la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues, va agrair la cessió d’un espai propi que la Diputació de Lleida ha fet a cadascuna de les denominacions d’origen i productes de qualitat a l’estand de la corporació provincial.
Per la seva banda, el secretari de Costers del Segre, Gabriel Perés, va destacar la curiosistat del públic del certamen, que considera que ha descobert vins molt interessants d’aquesta denominació lleidatana. Costers del Segre va protagonitzar un tast propi el dimarts i va col·laborar en el tast dirigit de l’Associació Catalana de Sumelliers que va obrir la fira el dilluns pel matí. Les demostracions de cuina a l’espai patrocinat per Grupo Rul, els premis i una gran coca de recapte van ser altres alicients professionals de l’espai.
La mayor parte de los expositores han valorado como muy positiva la participación en la primera edición de Tecnotast que se ha desarrollado entre el lunes y el miércoles de esta semana en Feria de Lleida, a pesar de que también coinciden en que se pueden mejorar las fechas de cara a futuras ediciones.
En este sentido, Jaume Mostany, director comercial de Grupo Rull, destacó la “calidad y profesionalidad del público que, a pesar de que ha sido de ámbito local, ha participado con mucha seriosidad e interés por las novedades”.
En la misma línea se pronunció Josep Maria Sintiera de Torrelsa, que apuntó que “sería mejor celebrar esta feria en un año que no fuera el de Hostelco para evitar coincidir y no hacer que el profesional renuncie a tantos días de fiesta yendo de feria”.
Por su parte, Pilar Pardell, gerente de la Denominación de Origen Protegida Les Garrigues, agradeció la cesión de un espacio propio que la Diputación de Lleida ha hecho a cada una de las denominaciones de origen y productos de calidad al estand de la corporación provincial.
Por su parte, el secretario de Costers del Segre, Gabriel Perés, destacó la curiosidad del público del certamen, que considera que ha descubierto vinos muy interesantes de esta denominación leridana. Costers del Segre protagonizó una cata propia el martes y colaboró en la cata dirigida de la Asociación Catalana de Sumelliers que abrió la feria el lunes por la mañana. Las demostraciones de cocina al espacio patrocinado por Grupo Rull, los premios y una gran “coca de recapte” fueron otros alicientes profesionales del espacio.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats