Tastos, maridatges i tapes per introduir el cava a l’aperitiuCatas, maridajes y tapas para introducir el cava en el aperitivo

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Un Pinot noir com a copa de benvinguda o acompanyament d’escuma d’espàrrecs amb rovell trufat o “salmorejo” de cireres; un brut Chardonay amb carpaccio de carxofes amb nous i olivada o un sandwich de foie i reducció de Pedro Ximénez; un reserva amb mandonguilles de congre; o un gran reserva amb taggliata de bou amb rúcula i parmesà són alguns dels maridatges amb els que l’Institut del Cava va voler demostrar a la premsa lleidatana les possibilitats del cava a l’hora de l’aperitiu amb tot tipus de plats.
El dinar va tenir lloc al restaurant Cassia, el dijous de la passada setmana. La jornada va seguir a la tarda amb un tast i un maridatge de tapes per a professionals de la restauració i va comptar amb els aclaridors comentaris del president de la Unió Espanyola d’Associacions de Sumillers, Juan Muñoz; i la presència de Magí Raventós Sáenz i Maria del Mar Torres, president i gerent de l’Institut del Cava, respectivament.
Aquesta és la tercera edició d’aquesta campanya que al finalitzar haurà visitat les principals capitals espanyoles i altres d’europees.Un Pinot noir como copa de bienvenida o acompañamiento de espuma de espárragos con yema trufada o salmorejo de cerezas; un brut Chardonay con carpaccio de alcachofas con nueces y olivada o un sandwich de foie y reducción de Pedro Ximénez; un reserva con albóndigas de congrio; o un gran reserva con taggliata de buey con rúcula y parmesano son algunos de los maridajes con los que el Instituto del Cava quiso demostrar a la prensa leridana las posibilidades del cava a la hora del aperitivo con todo tipo de platos.
La comida tuvo lugar al restaurante Cassia, el jueves de la pasada semana. La jornada siguió por la tarde con una cata y un maridaje de tapas para profesionales de la restauración y contó con los aclaratorios comentarios del presidente de la Unión Española de Asociaciones de Sumillers, Juan Muñoz; y la presencia de Magí Raventós Sáenz y Maria del Mar Torres, presidente y gerente del Instituto del Cava, respectivamente.
Esta es la tercera edición de esta campaña que al finalizar habrá visitado las principales capitales españolas y otras de europeas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats