Tastet popular d’olla aranesa i caragolsCata popular de olla aranesa y caracoles

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’olla aranesa serà el plat convidat del proper Diumenge de Caragols & Territori que se celebrarà el dia 21 d’octubre al Pavelló Antorxa dels Camps Elisis.
L’activitat, organitzada per la Fecoll (Federació de Colles de l’Aplec del Caragol) amb la col·laboració de l’Imac (Institut Municipal d’Acció Cultural), tindrà lloc a partir de les 13.00h i permetrà gaudir d’un tastet d’olla aranesa, un tastet de caragols, una peça de fruita i un gelat per només 3 euros, amb el beure inclòs.
L’activitat se celebra en motiu de la capitalitat cultural que Lleida exerceix durant aquest 2007 i pretén agermanar la cuina lleidatana del caragol amb les d’altres comarques a través dels seus plats típics.La olla aranesa será el plato invitado del próximo Domingo de Caracoles & Territorio que se celebrará el día 21 de octubre en el Pabellón Antorxa de los Camps Elisis.
La actividad, organizada por la Fecoll (Federació de Colles de l’Aplec del Caragol) con la colaboración del Imac (Instituto Municipal de Acción Cultural), tendrá lugar a partir de las 13.00h y permitirá disfrutar de una cata de olla aranesa, una cata de caracoles, una pieza de fruta y un helado por sólo 3 euros, con la bebida incluida.
La actividad se celebra en motivo de la capitalidad cultural que Lleida ejerce durante este 2007 y pretende hermanar la cocina leridana del caracol con las otros comarcas a través de sus platos típicos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats