Tast en primícia del vi Conca de Tremp de Terré de PallarsDegustación en primicia del vino Conca de Tremp de Terré de Pallars

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Tots els assistents a l’Homenatge a Xixo Castaño, que es va celebrar amb motiu de la presentació de Bombolles de Nadal al Museu, van poder gaudir d’un tast en primícia del Conca de Tremp 2012, de Terré de Pallars, que s’embotellarà a partir del 2014.
Tot i que el vi s’ha d’acabar d’afinar en ampolla, els responsables del celler el van donar a tastar, directament de la bóta. Aquest cupatge de Cabernet Sauvignon i Merlot, que s’elabora a Figuerola d’Orcau, va destacar per la seva frescor i fruita amable, tot i portar prop de 15 mesos en bóta.Todos los asistentes al Homenaje a Xixo Castaño, que se celebró con motivo de la presentación de Bombolles de Nadal al Museu, pudieron disfrutar de una cata en primicia del Conca de Tremp 2012, de Terré de Pallars, que se embotellará a partir del 2014.
Aunque el vino se ha de acabar de afinar en botella, los responsables de la bodega lo dieron a probar, directamente de la barrica. Este coupage de Cabernet Sauvignon y Merlot, que se elabora en Figuerola de Orcau, destacó por su frescura y fruta amable, a pesar de llevar cerca de 15 meses en barrica.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats