Tast de caragols a l’IEI durant les IV Jornades d’HeliciculturaCata de caracoles en el IEI durante las IV Jornadas de Helicicultura

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els caragols del Toni del restaurant Aggio i els caragols amb tupina del restaurant Oasis van ser els tastets que van poder degustar els participants en la IV Jornada d’Helicicultura que organitzà la interprofessional del caragol Interelix a Lleida, coincidint amb el divendres d’Aplec del Caragol.

La trobada professional, que es va celebrar a l’Institut d’Estudis ilerdencs (IEI) el divendres dia 27 de maig, va comptar amb prop d’un centenar de participants.

Carmen Molina i Carmen Vidales, d’una banda; i Toni Márquez amb el seu equip van presentar les receptes abans de la degustació. Aquests dos plats formen part del receptari del llibre Cargols, festa i gastronomia, que van editar Interhelix i la Fecoll conjuntament el 2009.

Los caracoles de Toni del restaurante Aggio y los caracoles con tupina del restaurando Oasis fueron los tastets que pudieron degustar los participantes en la IV Jornada de Helicicultura que organizó la interprofesional del caracol Interelix en Lleida, coincidiendo con el viernes de l’Aplec del Caragol.

El encuentro profesional, que se celebró al Instituto de Estudios Ilerdenses (IEI) el viernes día 27 de mayo, contó con cerca de un centenar de participantes.

Carmen Molina y Carmen Vidales, por un lado; y Toni Márquez con su equipo presentaron las recetas antes de la degustación. Estos dos platos forman parte del recetario del libro Caracoles, fiesta y gastronomía, que editaron Interhelix y la Fecoll conjuntamente el 2009.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats