Maridatge a Neo Parc amb La Gravera i Gin Tònics Maridaje en el Neo Parc con La Gravera y Gin Tonics

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Neo Parc va organitzar la nit del divendres, dia 20 de maig, un sopar de maridatge de Gin Tònics i vins La Gravera (DO Costers del Segre) amb prop d’un centenar de persones. El xef Antoni Rúbies va tornar a fer gala de la seva creativitat i bon fer en serveis de tants comensals.

Ravioli de poma fregit amb salsa iodada de tinta amb gin tònic de Magellan i tònica shweppes, va ser el maridatge d’aperitiu; mentre que el postre cremós de xocolata a la llima, es va casar amb un combinat de l’aromàtica Citadelle amb Fever Tree.

Per part de la Gravevera, a més de la presentació del Mont Honra 2009 (degustat amb filet Strogonoff), també es va tastar el Blanc Ónra 2010 (amb amanida de fruites, rúcula i langostins); Blanc Molta Ònra 2010 (am coca de pop); i negre Ónra 2009 amb corvina, patata i caragols. El responsables tècnic i comercial del celler, Josep Anton Terés i Sergi García, respectivmente, van presentar els vins. Gregori Albareda sumellier de Casa Badio, distribuïdors de La Gravera i les marques de ginebra, va comentar els combinats.

Neo Parc organizó la noche del viernes, día 20 de mayo, una cena de maridaje de Gin Tonics y vinos La Gravera (DON Costers del Segre) con cerca de un centenar de personas. El chef Antoni Rúbies volvió a hacer gala de su creatividad y buen hacer en servicios de tantos comensales.

Ravioli de manzana freído con salsa iodada de tinta con gin tonic de Magellan y tónica shweppes, fue el maridaje de aperitivo; mientras que el postre cremós de chocolate a la lima, se casó con un combinado de la aromática Citadelle con Fever Tree.

Por parte de la Gravevera, además de la presentación de Mont Honra 2009 (degustado con filete Strogonoff), también se probó el Blanco Ónra 2010 (con ensalada de frutas, rúcula y langostinos); Blanco Mucha Ònra 2010 (con coca de pulpo); y negro Ónra 2009 con corvina, patata y caracoles. El responsables técnico y comercial de la bodega, Josep Anton Terés y Sergi García, respectivamente, presentaron los vinos. Gregori Albareda sumellier de Casa Badio, distribuidores de La Gravera y las marcas de ginebra, comentó los combinados.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats